«Είναι άλλος! Πας τώρα να μου βάλεις εμένα τρικλοποδιές;» - Ο εκνευρισμός της Νατάσας Θεοδωρίδου με το Γιώργο Λιάγκα

Έξαλλη η τραγουδίστρια στον αέρα του Πρωινού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι άλλος! Πας τώρα να μου βάλεις εμένα τρικλοποδιές;» - Ο εκνευρισμός της Νατάσας Θεοδωρίδου με το Γιώργο Λιάγκα

Τη Δευτέρα 8/5 η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Πρωινό'' με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, την οικογένειά αλλά και τα επαγγελματικά της, που πάνε πάρα πολύ καλά!

Σε αντίστοιχη γραμμή κινούνται και τα πλάνα της μεγάλης της κόρης, Χριστιάννας, η οποία έχει ανοίξει τα φτερά της και πρόσφατα μάλιστα ολοκλήρωσε την έκθεση ζωγραφικής με τους πίνακες της, στην οποία έδωσαν το παρόν πλήθος δημόσιων προσώπων.

Μια από τις απουσίες, που συζητήθηκαν ωστόσο ήταν αυτή της κουμπάρας της Θεοδωρίδου, Ελένης Μενεγάκη με την ίδια να ζητάει συγγνώμη μέσα από την εκπομπή της, καθώς όπως είπε δεν είχε λάβει γνώση.

Δείτε επίσης: «Θα το πω και ας γίνω...» - Απογοητευμένη η Θεοδωρίδου με το Θεοφάνους μετά την παρεξήγηση για το ''Φεγγάρι μου'''

Το έντονο σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Γιώργο Λιάγκα

Πολλοί ήταν αυτοί, που πίστεψαν πως έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις Θεοδωρίδου και Μενεγάκη με την ίδια τη Νατάσα να δίνει την απάντησή της στο Γιώργο Λιάγκα:

«Μου στέλνουν πολλά μηνύματα, εγώ δεν θα στο ρώταγα, αλλά μου στέλνουν και τα έχω δει...με ρωτάνε αν σε πείραξε, που η κουμπάρα σου δεν ήρθε στην έκθεση της κόρης σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Παιδιά είναι άλλος ο Γιώργος στην παρέα μας. Είναι άλλος! Σας παρακαλώ, κλείστε όλες τις κάμερες και αφήστε μόνο τη δική μου. Είναι άλλος. Αυτά που ρωτάει είναι άκυρα, σας τα λέω. Είναι καλό παιδί, είναι ευγενής, όλες οι γυναίκες θέλουν τον Γιώργο. Ξέρεις πόσες φίλες μου..», απάντησε η Θεοδωρίδου.

«Γιατί είμαι αγενής που σου έκανα αυτή την ερώτηση τώρα;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πας τώρα να μου βάλεις τώρα εμένα τρικλοποδιές. Εμένα...Μα γίνεται αυτό; Δεν γίνεται! Κατ’ αρχάς με την Ελένη είμαστε συγγενείς είναι η οικογένειά μου, θεωρώ ότι είναι η αδελφή που δεν έχω. Δεν ήρθε, δεν ήρθε είναι πολύ απλή η απάντηση» πρόσθεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το νέο video clip της Νατάσσας Θεοδωρίδου με το Γιώργο Λιάγκα

Τελευταία σας είχαμε κάνει αποκλειστικά μια αποκάλυψη και στη συνέχεια μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε γίνει γνωστό, πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν κάνει μια συνεργασία σχετικά με την κυκλοφορία νέου τραγουδιού της αγαπημένης καλλιτέχνιδας.

Ο λόγος για το ''Ο Χάρτης'' με τον παρουσιαστή να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip κάνοντας μάλιστα τον υποτιθέμενο σύντροφο της Νατάσας, με τους δύο να έχουν φοβερή χημεία σε όλο το σκηνοθετημένο concept, που γυρίστηκε σε μοναδικά τοπία με θέα, που κόβει την ανάσα!