«Θα καταλήξει επεισόδιο της 10ης Εντολής» - Χαμός στο twitter με το αποτυχημένο ραντεβού του First Dates

Επικά τα σχόλια των τηλεθεατών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα καταλήξει επεισόδιο της 10ης Εντολής» - Χαμός στο twitter με το αποτυχημένο ραντεβού του First Dates

Στο χθεσινό 7/5 επεισόδιο του First Dates με παρουσιάστρια την Ζενεβιέβ Μαζαρί που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή (δείτε πως πήγε σε τηλεθέαση), είδαμε την Ίλια και τον Μάνο. Πρόκειται για το πρώτο πιο αποτυχημένο ραντεβού του παιχνιδιού - δείτε τα highlights της βραδιάς.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ειρωνείες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γεύματος. Μάλιστα, ο Μάνος την κατηγόρησε πως ήταν πολύ αγενής.

«Θέλω να σου πω κάτι. Νομίζω ότι δεν ήσουν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου. Και επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος άνθρωπος, νομίζω ότι μάλλον δεν το χειρίστηκες σωστά. Δεν μπορώ να πω όμως ότι ήταν άσχημα ή δεν πέρασα καλά αλλά θεωρώ πως, όχι, δεν θα πήγαινα για ένα δεύτερο ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος.

«Ναι αλλά εγώ σε ρώτησα και προσπάθησα να δω τι έχεις. Κατάλαβα ότι δεν ήσουν καλά και ότι κάποια στιγμή μπορεί να μάγκωσες με αυτά που λέω πως μπορεί να μην είσαι σαν εμένα, πιο διαχυτικός και κοινωνικός. Σου έδωσα την ευκαιρία να μου εξηγήσεις αλλά δεν με βοήθησες, λυπάμαι» του απάντησε η Ίλια.

Το γεγονός πως η Ίλια ήταν αγενείς και λίγο περίεργη, παρατήρησε και το twitter που έδωσε ρεσιτάλ με τα σχόλια που έκανε για το συγκεκριμένο ραντεβού του First Dates.

Tι έγραψε το twitter για το ζευγάρι του First Dates