First Dates highlights 7/5: Στο ένα ζευγάρι υπήρξαν κατηγορίες για αγένεια και στο άλλο υπήρξε πρόβλημα... ύψους

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
First Dates highlights 7/5: Στο ένα ζευγάρι υπήρξαν κατηγορίες για αγένεια και στο άλλο υπήρξε πρόβλημα... ύψους

Μετά την πρεμιέρα (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση) το First Dates επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής 7/5 με ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο και νέα ζευγάρια να προσπαθούν να βρουν τον έρωτα.

Τα 7/5 highlights του First Dates

Άβολο περιστατικό με το Σπύρο και την Αρετή - Σηκώθηκε πήγε στην τουαλέτα και...

H Αρετή από την Κρήτη και o Σπύρος από την Άρτα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για φαγητό και κρασί (δείτε εδώ τα highlights από την πρεμιέρα).

Οι δύο αντάλλαξαν για τα αρχή τα τυπικά με σκοπό να ''σπάσει'' ο πάγος, ενώ στη συνέχεια συζήτησαν το κομμάτι της απόστασης, που θα τους χώριζε σε περίπτωση, που αποφάσιζαν να έρθουν όντως πιο κοντά μεταξύ τους.

Ο Σπύρος στο σημείο εκείνο έδειξε αρνητικός μιας και έχει δύο παιδιά και δε θα ήθελε να κάνει ένα τέτοιο βήμα! Στη συνέχεια, ο ίδιος πήγε στην τουαλέτα για να τηλεφωνήσει στον κολλητό του, αφού είχε έρθει σε απόγνωση και δεν ήξερε, πως να πράξει!

Ο "κοντός Σπυρίδων"

«Εντάξει, σαν πρόσωπο καλός είναι αλλά είναι λίγο κοντός για μένα. Δεν θα μπορώ να φοράω τακούνια» παραδέχθηκε στην κάμερα η Αρετή λίγο μετά την γνωρινία τους για να προσθέσει πως «τουλάχιστον έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει. Γκρίζα μαλλιά».

«Είμαι χωρισμένος εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου, δεν έχω βγει ραντεβού το τελευταίο διάστημα και ομολογώ πως είμαι ντροπαλός. Το φλερτ όμως είναι ωραίο να το έχει οποιοσδήποτε στη ζωή του γιατί απελευθερώνεσαι και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα» τόνισε με τη σειρά του, ο 42χρονος.

Αυτό το ραντεβού πήγε πολύ χάλια - Υπήρξαν μέχρι και ειρωνείες

Υπήρξαν ειρωνείες, κατηγορίες και γενικά η όλη συνάντησε πήγε τόσο χάλια που εύχονται να μην υπάρξει δεύτερη ούτε τυχαία.

«Θέλω να σου πω κάτι. Νομίζω ότι δεν ήσουν , σαν μια γενική άποψη, ότι δεν ήσουν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου. Και επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος άνθρωπος, νομίζω ότι μάλλον δεν το χειρίστηκες σωστά. Δεν μπορώ να πω όμως ότι ήταν άσχημα ή δεν πέρασα καλά αλλά θεωρώ πως, όχι, δεν θα πήγαινα για ένα δεύτερο ραντεβού», είπε ο Μάνος.

«Ναι αλλά εγώ σε ρώτησα και προσπάθησα να δω τι έχεις. Κατάλαβα ότι δεν ήσουν καλά και ότι κάποια στιγμή μπορεί να μάγκωσες με αυτά που λέω πως μπορεί να μην είσαι σαν εμένα, πιο διαχυτικός και κοινωνικός. Σου έδωσα την ευκαιρία να μου εξηγήσεις αλλά δεν με βοήθησες, λυπάμαι» του απάντησε η Ίλια.