Απομονωμένη κι αλλαγμένη - Που βρίσκεται και τι κάνει η Άμπερ Χερντ ένα χρόνο μετά την δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ

Εγκατέλειψε το Χόλιγουντ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Γνωρίστηκαν το 2012 στα γυρίσματα της ταινίας The Run Diary, αρραβωνιάστηκαν στις 24 Δεκεμβρίου του 2013 και παντρεύτηκαν με μυστική τελετή στις 3 Φεβρουαρίου του 2015. Τον Μάιο του 2016 η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με πρόσχημα ότι ο Τζόνι Ντεπ ασκούσε βία επάνω της έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε τις κατηγορίες και απάντησε πως η Χερντ του ασκούσε ενδοοικογενειακή βία.

Το διαζύγιο τους εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και έκτοτε ξεκίνησε η δικαστική τους διαμάχη, που απασχόλησε πολύ τόσο τα ξένα όσο και τα εγχώρια media. Το τελευταίο τους δικαστήριο έλαβε χώρα στις 11 Απριλίου του 2022 όπου και δικαίωσε τον ηθοποιό αναγκάζοντας την Άμπερ Χερντ να τον αποζημιώσει με ένα τεράστιο ποσό (δείτε εδώ πόσα εκατομμύρια του έδωσε για συκοφαντική δυσφήμιση και τιμωρητική αποζημίωση). Σήμερα, ένα χρόνο μετά την δικαστική αυτή απόφαση εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και την υποκριτική και εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα η Άμπερ Χέρντ

Όταν τελείωσε η δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ, η πασίγνωστη ηθοποιός είχε δηλώσει ότι αυτό που την ενδιαφέρει πλέον είναι να αφοσιωθεί στο παιδί της κι αυτό έκανε. Εδώ και έναν χρόνο έχει μετακομίσει με την κόρη της, την Οονάχ, μόνιμα στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη.

Εγκατέλειψε το Χόλιγουντ η Άμπερ Χερντ - Που βρίσκεται και τι κάνει ένα χρόνο μετά την δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ
Instagram/@amberheard

Έχει σταματήσει να συζητάει για το συγκεκριμένο θέμα ενώ δεν χρησιμοποιεί καθόλου τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα media.