«Είναι διαφορετικός, κάτι παθαίνει» - Μουδιασμένη η Μενεγάκη με τη στάση του Λιάγκα στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Σχετικά με τη συνέντευξη, που του παραχώρησε στο Πρωινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι διαφορετικός, κάτι παθαίνει» - Μουδιασμένη η Μενεγάκη με τη στάση του Λιάγκα στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν η καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα τη Δευτέρα 8/5 στο Πρωινό με την ίδια να μιλάει πολύ ανοιχτά και εξομολογητικά για πολλά κομμάτια της ζωής, με την ίδια να έχει μεγάλη άνεση στο πλατό με τον παρουσιάστη.

Τελευταία φαίνεται, πως Λιάγκας και Θεοδωρίδου έχουν έρθει κοντά και έτσι δεν έλειψαν τα χιουμοριστικά και πιο έντονα σχόλια ανάμεσά τους...μέχρι που η Νατάσα νευρίασε με ερώτηση και δεν το έκρυψε (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στη συνέχεια, το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή Ελένη με τη Μενεγάκη να σχολιάζει τη συνύπαρξη της κουμπάρας της με τον Λιάγκα και όλες τις ατάκες, που έπεσαν στο τραπέζι!

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τη συνέντευξη της Θεοδωρίδου στο Λιάγκα

«Στην παρέα είναι διαφορετικός, στην τηλεόραση κάτι παθαίνει. Δύο φορές τον έχω πετύχει στο Μεγανήσι και τις δύο φορές, που μιλήσαμε είπα από μέσα μου ΄΄Πώς λέμε άλλος το πρωί άλλος το βράδυ, άλλος στην τηλεόραση άλλος έξω'', εννοώ έξω είναι ένας μαζεμένος, πολύ ευγενικός. σχεδόν ντροπαλός θα έλεγα, μην πω ότι κοιτάζει και λίγο χαμηλά, πως να στο πω, δεν είναι αυτό που λες θα σε δει και θα σου πει: ''Έλα έλα έλα, ξέρω τι κάνεις εσύ εδώ, πως αυτό''! Καμία σχέση, σχεδόν ντρέπεται να σου μιλήσει

Νατασούλα εμείς συνεννοούμαστε φαντάστηκα, πως τα λέμε, πως τα καταλαβαίνουμε, δεν ξέρω τι παθαίνει στην τηλεόραση κάτι παθαίνει!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η συμφιλίωση ανάμεσα στον παρουσιαστή και στη τραγουδίστρια

Από παλιά υπήρχε μία φήμη στον αέρα, πως οι δύο τους είχαν μία άτυπη κόντρα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δε βλέπαμε την τραγουδίστρια να πηγαίνει καλεσμένη στο Γιώργο Λιάγκα.

Με πάσα λοιπόν του παρουσιαστή στη Νατάσα έγινε και επίσημα - δημόσια σαφές, πως μπορεί παλιότερα να μην ήταν τόσο κοντά μεταξύ τους, πλέον όμως είναι φίλοι, αφού κάνουν και παρέα εκτός δουλειάς.

«Σου πήρε αρκετά χρόνια να χαρείς, που ήρθες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Α, έτσι θες να ξεκινήσουμε; Άκου! Θα τα πούμε όλα, γιατί οφείλουμε να τα πούμε. Υπήρχε κάτι μεταξύ μας, το οποίο ουσιαστικά ήταν άνευ λόγου και αιτίας. Δηλαδή δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο μεταξύ μας, να πούμε ότι κάποτε έγινε αυτό και οι σχέσεις μας λίγο διαταράχθηκαν, οι ανύπαρκτες ως τότε σχέσεις μας, γιατί δεν γνωριζόμασταν.

Νομίζω τελικά και αυτό είναι ωραίο, γιατί όσο μεγαλώνουμε μαλακώνουμε τις γωνίες μας και δεν βρίσκω κανέναν λόγο τουλάχιστον, αφού γνωριστήκαμε καλά και μετά και αφού κάναμε πολύ παρέα και θέλω να το δηλώσω: Είσαι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Είσαι ένας πολύ καλός φίλος δηλαδή εγώ, που χαίρομαι κάνουμε παρέα, μου αρέσει πολύ το μυαλό σου και οι συζητήσεις, που κάνουμε και που περνάμε τόσο ωραία και χαλαρά. Και επειδή η ζωή είναι ωραία, περνάμε ωραία», κατέληξε η Νατάσα Θεοδωρίδου.