Ιωάννα Μαλέσκου: «Το ρόδο μας» - Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της

Το δημόσιο ευχαριστώ της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου την Παρασκευή 5/5 έγινε για πρώτη φορά, αφού κάτω υπό άκρα μυστικότητα βρέθηκε στο μαιευτήριο όπου γέννησε την μικρή της κόρη, μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της. Την Δευτέρα 8/5, μάλιστα, η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες της έξω από το νοσοκομείο) και νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση αγκαλιά με το μωρό της, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν".

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τη στιγμή που καθόταν στην καρέκλα του δωματίου της στο νοσοκομείο, φορώντας την φόρμα της και κρατώντας στα χέρια της την μπέμπα της, ενώ γύρω τους υπήρχαν παντού μπαλόνια και μία μεγάλη ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα και άνθη.

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με την νεογέννητη κόρη της

«Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με σχόλια και μηνύματα με ευχές για τη νέα σελίδα στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Με λευκό γοργονέ φόρεμα και λυτά μαλλιά - Οι πρώτες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου από το γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Ιωάννα Μαλέσκου μωρό
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου

Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Φυσικά, την ευχάριστη είδηση μετέδωσε και η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 6/5 μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!», με την παρουσιάστρια να στέλνει τις πιο γλυκές ευχές της στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Να τους ζήσει! Στέλνουμε όλη μας την αγάπη, ένα μεγάλο φιλί! Πραγματικά σε όλη την εγκυμοσύνη της, η Ιωάννα εξέπεμπε αυτή τη χαρά, αυτή την προσμονή! Να σας ζήσει Ιωάννα μου, γερό και τυχερό. Ό,τι ονειρεύεται να του τύχει» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.