«Ήταν άθλιος, ο Πιρς Μπρόσναν από το Αργυροπούλι» - Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα

Μετά το βιντεοκλίπ με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν άθλιος, ο Πιρς Μπρόσναν από το Αργυροπούλι» - Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου για το νέο της τραγούδι και έκανε μεγάλο χαμό με τα νάζια του στην τραγουδίστρια (δείτε το εδώ), ενώ σήμερα το πρωί, Δευτέρα 8/5, ο ίδιος είχε ως καλεσμένη του στην Νατάσα Θεοδωρίδου στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 και προχώρησαν σε μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν μεταξύ τους πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Η συνέντευξη αυτή, ωστόσο, στάθηκε η αφορμή για να ακουστούν μερικά σχόλια για αυτή την εμφάνιση του παρουσιαστή στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, νωρίτερα το απόγευμα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να αποκαλύπτει τις αιχμηρές του σκέψεις για όσα είδε.

Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Θα πούμε αλήθειες τώρα. Τόση ώρα δεν μίλησα. Θα μιλήσω. Δηλαδή η πρώτη σου επιλογή είναι ένα μοντέλο και μετά ο Γιώργος Λιάγκας. Στο βιντεοκλίπ ο Γιώργος ήταν άθλιος. Ως Λιάγκας που παίζει στο βίντεο κλιπ εξυπηρέτησε πλήρως τον σκοπό, το τραγούδι κλπ. Αλλά είναι τρομερά έξω από τα νερά του, νιώθεις λίγο άβολα, σου προκαλούν λίγο γέλιο, λίγο ντρέπεσαι. Ο Πιρς Μπρόσναν από το Αργυροπούλι», είπε χαρακτηριστικά με τους συναδέλφους του να ξεσπούν σε γέλια.

Η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, στάθηκε περισσότερο στη συνέντευξη παρά στο βιντεοκλίπ και επισήμανε για τον παρουσιαστή: «Στην παρέα είναι διαφορετικός, στην τηλεόραση κάτι παθαίνει. Δύο φορές τον έχω πετύχει στο Μεγανήσι και τις δύο φορές, που μιλήσαμε είπα από μέσα μου "Πώς λέμε άλλος το πρωί άλλος το βράδυ, άλλος στην τηλεόραση άλλος έξω'', εννοώ έξω είναι ένας μαζεμένος, πολύ ευγενικός. σχεδόν ντροπαλός θα έλεγα, μην πω ότι κοιτάζει και λίγο χαμηλά, πως να στο πω, δεν είναι αυτό που λες θα σε δει και θα σου πει: ''Έλα έλα έλα, ξέρω τι κάνεις εσύ εδώ, πως αυτό''! Καμία σχέση, σχεδόν ντρέπεται να σου μιλήσει. Νατασούλα εμείς συνεννοούμαστε φαντάστηκα, πως τα λέμε, πως τα καταλαβαίνουμε, δεν ξέρω τι παθαίνει στην τηλεόραση κάτι παθαίνει!».