«Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει...» - Ξέσπασε η Εύη Σαλταφερίδου για την σχέση της με τον Ηλία Γκότση

«Έχουμε μιλήσει αλλά δίνουμε χρόνο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει...» - Ξέσπασε η Εύη Σαλταφερίδου για την σχέση της με τον Ηλία Γκότση

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μία από τις παίκτριες που πέρασαν από το Survivor All Star και όσο παρέμενε στο παιχνίδι δεν προκαλούσε ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο, καθώς ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως και εκείνη γνώριζε και συμμετείχε στο όλο ζήτημα με το χαρτάκι που δόθηκε στον λόκαλ, χωρίς αυτό να ισχύει, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Έτσι, αφού επέστρεψε και εκείνη στην Ελλάδα, συνειδητοποίησε πως πολύς κόσμος τάχθηκε εναντίον της και απέναντί της, με αποτέλεσμα η ίδια να βρεθεί σε δύσκολη θέση (δείτε εδώ την αντίδραση του συντρόφου της στα μηνύματα μίσους που δέχεται). Αυτός είναι και ο λόγος που έχει πικραθεί από τον φίλο της.

Το πρωί της Δευτέρας 8/5, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, για την σχέση τους και πως έχει αυτή διαμορφωθεί μετά την παρεξήγηση, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις και για τον άνθρωπο που την στεναχώρησε περισσότερο στο ριάλιτι.

Η νέα δήλωση της Εύης Σαλταφερίδου για την σχέση της με τον Ηλία Γκότση μετά το Survivor All Star

«Ήμουν πάρα πολύ συνειδητοποιημένη ότι μπήκα σε ένα παιχνίδι και ότι οι όροι του παιχνιδιού είναι αυτοί και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποχωρήσεις», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την αποβολή της Δαλάκα και της Ασημίνας: «Δεν γνωρίζω για τα κορίτσια στην αρχή, αλλά στην περίπτωση του Πιλίδη το είπε μόνος του. Δεν ήμουν από αυτούς που καθόμουν και κοιτούσα ποιος κάνει τι».

«Ο Τάκης με στεναχώρησε, με εκνεύρισε, μου δημιουργούσε συναισθήματα άσχημα που δεν μπορούσα να ελέγξω, όχι μόνο για εμένα, πολλές φορές και για τους φίλους μου, όπως έγινε και με τον Ηλία Γκότση που πήρα και θέση. Μετά από ένα σημείο μερικούς τους “ρούφηξε” τόσο πολύ το παιχνίδι και δεν τους ένοιαζε αν αδικούν ή στεναχωρούν τους άλλους», συμπλήρωσε έπειτα.

Και δήλωσε για τον Ηλία Γκότση: «Δεν αισθάνομαι ότι αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που νιώθει, αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που άφησε να εννοηθούν. Αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα είχε πάρει τέτοια ακραία στάση και δεν θα είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με μένα.

Είδα παίκτες που όταν έφυγε ο Ηλίας έλεγαν δεν ξέρουν τίποτα και την ημέρα που έφυγε μου είπαν ότι συμμετείχαν κι εκείνοι (στο λίστα και το χαρτάκι που δόθηκε σε λόκαλ). Δεν ήξερα ότι υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό και ποιοι ήταν αυτοί. Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Ηλία.

Δεν γνωρίζω πως θα επανέλθουν οι σχέσεις μας, γιατί έχουμε μιλήσει αλλά δίνουμε χρόνο, γιατί ο καθένας το έχει λάβει πολύ διαφορετικά, γιατί κι εγώ έχω στεναχωρηθεί. Αν έρθει η ώρα να τα ξαναβρούμε και να ξαναμιλήσουμε θα είναι για καλό, αν δεν όχι, πάλι για καλό θα είναι, γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις αλλάζουν και μέσα από τις δυσκολίες φαίνεται αν αξίζει να μένουν ζωντανές».

Διαβάστε επίσης: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω» - Η αποκάλυψη της Σαλταφερίδου για τον Χανταμπάκη