Εύη Σαλταφερίδου: Πετούσε τις μπάλες με δύναμη στον τοίχο - Η αντίδραση του συντρόφου της στα μηνύματα μίσους που δέχεται

Στο στόχαστρο των τουιτεράδων και όχι μόνο μετά το Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύη Σαλταφερίδου: Πετούσε τις μπάλες με δύναμη στον τοίχο - Η αντίδραση του συντρόφου της στα μηνύματα μίσους που δέχεται

Η Εύη Σαλταφερίδου αφού αποχώρησε από το Survivor All Star και έπιασε το κινητό της στο χέρι της, το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, πέρα από τα μηνύματα της οικογένειάς της, των φίλων της, αλλά και του συντρόφου της, ήταν τα αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το κοινό, μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και τα υπονοούμενα που ο ίδιος "πέταξε" σχετικά με τους ανθρώπους που είχαν γράψει το χαρτάκι με την λίστα τροφίμων, θεώρησε πως και εκείνη κρύβεται πίσω από αυτό, μιας και ο συγκεκριμένος παίκτης την έκανε unfollow πριν καν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, η ίδια έχει βγει και έχει εξηγήσει πολλές φορές πως δεν γνώριζε τίποτα απολύτως και ζητά να κάνει το ίδιο και ο πρώην συμπαίκτης και φίλος της για να μπορέσει να σταματήσει όλο αυτό το κύμα μίσους εναντίον της. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει συμβεί και έτσι τα υβριστικά και κακόβουλα σχόλια που δέχεται στα social media της δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό.

Διαβάστε επίσης: «Μίλησα με τον Ηλία...» - Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου μετά το σκηνικό με το unfollow του Γκότση

Η αντίδραση του συντρόφου της Εύης Σαλταφερίδου στα αρνητικά μηνύματα μετά το Survivor All Star

Την Παρασκευή 5/5, λοιπόν, που η ίδια βρέθηκε στο γυμναστήριο, αποφασισμένη να επιστρέψει στην ρουτίνα της πριν το παιχνίδι, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τον σύντροφό της και την αντίδρασή του διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα.

«Μπήκε twitter πριν λίγο», σημείωσε η ίδια με χιούμορ, την ώρα που ο καλός της χτυπούσε με δύναμη την μπάλα στον τοίχο.

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, είχε ανεβάσει και ένα story με μερικά από τα χυδαία σχόλια που της έκανε μία κοπέλα, με την Εύη Σαλταφερίδου να αναφέρει πως δεν θέλει να δώσει αξία σε αυτούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: «Έχω δει τον Στέλιο να...» - Η Εύη Σαλταφερίδου σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για το Survivor All Star

Εύη Σαλταφερίδου αρνητικά σχόλια