Στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου - Βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό, Καίτη Φίνου, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η υγεία της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, κόλλησε κορωνοϊό και στην ανάρτησή της βρίσκεται μέσα στο ασθενοφόρο που την μεταφέρει ώστε να μπορεί να βάλει ορό, με την ίδια να δείχνει φοβισμένη, περιμένοντας παράλληλα να ακούσει όσα έχουν να της πουν οι γιατροί.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μεταφέρεται εσπευσμένα σε κλινική για λόγους υγείας, καθώς το ίδιο συνέβη και δύο μήνες πριν (δείτε εδώ γιατί).

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου μέσα από το ασθενοφόρο

«Εδώ πέρα στο ΕΚΑΒ. Πάω να βάλω ορό για τον covid και βλέπουμε. Ο Θεός βοηθός. Ό,τι θέλει ο Θεός. Να προσέχετε παιδιά, να προσέχετε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Ξημέρωσε δύσκολη ημέρα για την Καίτη Φίνου - Η σπαρακτική ανάρτησή της στο instagram

Το δωμάτιο που ζει μετά την οικονομική κατάρρευσή της

Η Καίτη Φίνου είναι ένα πρόσωπο, που βλέπουμε να είναι πολύ ενεργό στα social media, αφού κάνει αναρτήσεις για να εκφράσει ό,τι και αν συμβαίνει στην προσωπική της ζωή ευχάριστο και μη, ενώ με αυτόν τον τρόπο τοποθετείται και σε κοινωνικά ζητήματα

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο έδειξε το χώρο, που ζει μετά την οικονομική της καταστροφή, αφού είναι γνωστό, πως η Άννα Φόνσου της παραχώρησε ένα δωμάτιο.

Μέσα από το βίντεο λοιπόν, βλέπουμε τον τρόπο, που η Φίνου κατάφερε να χωρέσει όσα πράγματα είχε στο δυάρι, που έμενε μέσα σε ένα δωμάτιο, καθώς αυτές οι παροχές από το σπίτι του ηθοποιού δε γίνεται να είναι μεγαλύτερες (δείτε εδώ το λόγο, που βρέθηκε στο νοσοκομείο).

«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο...και μην μου πείτε για ξεσκαρταρισμα..το κάνω ανά δύο εβδομάδες...χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν..... το μόνο που προσέχω είναι τα πολυμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές....από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεββατι υποσεντονο και κόβω το ψωμί,το τυρί ή τα φρούτα εκεί...
όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα....όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου....περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο "αδειο"...αυτά και καλό βράδυ να έχετε», έγραψε η Καίτη Φίνου.