Παγιδευμένοι: «ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΡΕ ΑΝΝΑ» - Σπάραξε το twitter και αποθεώθηκε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Συγκίνηση με τη σκηνή στο νεκροταφείο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΡΕ ΑΝΝΑ» - Σπάραξε το twitter και αποθεώθηκε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η Άννα βιώνει ανείπωτο θρήνο ξανά στους Παγιδευμένους, αφού μετά την αδερφή της δολοφονήθηκε και ο πατέρας της. Μαζί με τον Δημήτρη ψάχνουν ασύστολα τον θύτη, όμως δεν γνωρίζουν πως πίσω από την δολοφονία του Κοσμά κρύβεται και ο Σπύρος και γι' αυτό έτρεξαν στην αγκαλιά του για παρηγοριά, με το twitter να φωνάζει από τις οθόνες την αλήθεια.

Πέρα, όμως, από τον δολοφόνο, πολλοί ήταν και οι τηλεθεατές που στάθηκαν λίγο παραπάνω στη σκηνή που η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ βρέθηκε στο νεκροταφείο και σπάραξε για τον αγαπημένο της μπαμπά, θρηνώντας μαζί της (δείτε εδώ τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Οι αντιδράσεις στο twitter με τον σπαραγμό της Άννας στους Παγιδευμένους

Γονείς για πρώτη φορά η Άννα και ο Δημήτρης;

Ο κακός χαμός έχει συμβεί στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, καθώς έγινε γνωστό πως ο πατέρας της Άννας, Κοσμάς, δολοφονήθηκε και έτσι η ίδια και η οικογένειά της έχουν βυθιστεί για άλλη μία φορά στο πένθος και την οδύνη μετά τον θάνατο της αδερφής της πρωταγωνίστριας, της Μυρτώς.

Παρόλα αυτά, στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε την διάθεση της Άννας να αλλάζει δραματικά κι αυτό γιατί είναι αποφασισμένη να μην περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μέσα στον πόνο και την θλίψη, αλλά επιθυμεί να αλλάξει το "σενάριο" και να ζήσει τον έρωτά της με τον Δημήτρη.

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπάρχει νόημα να το κρύβουμε! Είμαστε πολύ...» - Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλά πρώτη φορά την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

Μάλιστα, αφού βγει από το νοσοκομείο, η ίδια θεωρεί πως ένας τρόπος για να ξεχάσει τα τραύματά της και να τα ξεπεράσει πλήρως είναι το να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της, γι' αυτό και θα αρχίσει άμεσα να ψάχνει το σπίτι στο οποίο θα μείνουν και θα αποκτήσουν τα παιδιά τους, κάτι στο οποίο δείχνει να συμφωνεί και ο Δημήτρης.

Εκείνος, όμως, ψάχνει παράλληλα τον δολοφόνο του πατέρα της και κάθε φορά που βρίσκει ένα στοιχείο, οδηγείται στη σκέψη πως ο πατέρας του εμπλέκεται στον φόνο, με αποτέλεσμα να σοκάρεται και να μην γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Αποφασίζει παρόλα αυτά να πει τα πάντα στον Σταύρο και τον Ανδρέα, επιβεβαιώνοντας έτσι τις υποψίες τους. Ο Σπύρος, όμως, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως σύντομα θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και γι' αυτό τον κυριεύει η απελπισία και ο πανικός. Θεωρεί, λοιπόν, πως πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε και αυτό τον οδηγεί στο να γράψει ένα γράμμα στα παιδιά του, αποκαλύπτοντας ότι συνέβη, παίρνοντας έπειτα την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η Κατερίνα θα παραδώσει το γράμμα του στον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα και εκείνοι αντιλαμβάνονται αμέσως πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Έτσι, τρέχουν οι τρεις τους να εντοπίσουν τον Σπύρο, αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα εάν θα καταφέρουν να τον βρουν ζωντανό ή όχι.

Διαβάστε επίσης: «Μας κατέστρεψες Άννα» - "Λύγισε" το twitter με την σκηνή από το νεκροταφείο