Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι και μου έβαλαν ένα γυαλί στην μασχάλη για να...»

H αποκαλυπτική συνέντευξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι και μου έβαλαν ένα γυαλί στην μασχάλη για να...»

Καλεσμένος στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάθισε απέναντι του και συζήτησαν για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Πρωθυπουργός στις επερχόμενες εκλογές, αποκάλυψε τα ταξίδια που έχει κάνει στο εξωτερικό και τα περισσότερα από αυτά μόνος του.

Δείτε επίσης: Σπίτια και δεκάδες χιλιάδες ευρώ - Το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη για το 2022

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Νίκου Ανδρουλάκη για ένα από τα ταξίδια του

«Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε πάνω από 50 χώρες. Σταπερισσότερα ήταν και μόνος μου. Μου άρεσε πολύ κι έλεγα θα πάω εκεί 5 μέρες θα πάρω ένα βιβλίο που να αφορά την περιοχή αυτή και πήγαινα εξαρτάται πόσο μακριά είναι. Η Ινδία ήταν πάρα επικίνδυνη γιατί είχαμε πάει και μόνοι μας και το Μεξικό.

Στην Αφρική μου είχε τύχει ένα περιστατικό που συναντήσαμε.. Πήγα να περάσω και να δω το Μουσείο της Κόκκινης τρομοκρατίας του Μαγίστρου. Ήταν στο κέντρο. Την ώρα που περνούσα απέναντι, έρχονται στο φανάρι τέσσερις τύποι κι οι δύο από πίσω μου έβαλαν ένα γυαλί μεγάλο εδώ στην μασχάλη για να χαλαρώσω, να φοβηθώ και να πάρουν το backpack μου. Τελικά κάποιος άρχισε να φωνάζει και φοβήθηκαν κι έφυγαν. Μου έχουν τύχει διάφορα» αποκάλυψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Τι έχει σπουδάσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και η καταγωγή του είναι από το Ψυχρό Λασιθίου.

Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (master) στο πρόγραμμα «Νέα Υλικά και Περιβάλλον» του ΔΠΘ. Επιπλέον, είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός και στον τουριστικό τομέα, ενώ έχει διδάξει ως εργαστηριακός συνεργάτης στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.