«Παιδιά είναι δυνατόν να...» - Η αμήχανη αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τα φιλιά Βανδή με Μάστορα

Τι απάντησε για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Παιδιά είναι δυνατόν να...» - Η αμήχανη αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τα φιλιά Βανδή με Μάστορα

Σε γνωστή εκδήλωση μόδας στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/5 η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε κατά την διάρκεια της βραδιάς στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ και ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της.

Μάλιστα, η ίδια ρωτήθηκε και για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον σύντροφό της

«Ο Χρήστος δε ζηλεύει καθόλου με τις σέξι εμφανίσεις, του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι. Ο Χρήστος έχει ένα τόσο μοναδικό στυλ που δε θέλω να επέμβω καθόλου δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ. Εεεε εντάξει, ζηλεύω» είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Αμέσως μετά, ρωτήθηκε για τα φιλιά Χρήστου Μάστορα με τη Δέσποινα Βανδή πάνω στην σκηνή (δείτε εδώ), τα οποία είναι φυσικά μέρος του σόου τους στο Έναστρον: «Όχι ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Είναι ένα σόου, το έχω δει τόσες φορές και γίνεται κάθε φορά το ίδιο και το ίδιο. Καμία σχέση».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Μπορεί φήμες να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει μετά το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, όταν άνδρας πολύ γνωστός (δείτε εδώ ποιος) την πλησίασε και την φλέρταρες έντονα, ωστόσο, όχι μόνο είναι μαζί αλλά και πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα, η Γαρυφαλλιά σε ανάρτηση που είχε κάνει είχε εξομολογηθεί πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο όχι τόσο νωρίς.

Πριν μερικές μέρες μάλιστα, επιβεβαίωσε την σχέση τους και με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλάνα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του περπατώντας δίπλα δίπλα.