Χώρισαν ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του παιδιού τους - Τίτλους τέλους στη σχέση πολύ γνωστού ηθοποιού

Δυστυχώς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του παιδιού τους - Τίτλους τέλους στη σχέση πολύ γνωστού ηθοποιού

Ακόμη ένας χωρισμός "έσκασε" στην ελληνική showbiz μετά από εκείνον της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα. Πρόκειται για ένα γνωστό ζευγάρι που μόλις έναν χρόνο πριν βάφτισε το παιδάκι του.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, έχουν χωρίσει από τον Νοέμβριο, ενώ εκείνος έφυγε πριν 2μιση μήνες από το σπίτι που έμεναν μαζί, νοικιάζοντας το δικό του χώρο. Άτυπα έχουν από κοινού την συνεπιμέλεια

Το εν λόγω ζευγάρι μένει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ πριν από το χωρισμό τους σκεφτόντουσαν να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε οριστικά

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την σύντροφο του Σάρα!

«Με την Σάρα γνωριστήκαμε σε ένα dating app. Υπάρχουν πάρα πολλά στην Αμερική και είναι της μόδας. Μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος στην Αμερική πια δεν βγαίνει έξω να γνωριστεί. Νομίζω ότι μου άρεσε η φωτογραφία της, είδα ότι της είχα αρέσει κι εγώ και μας έκανε match και βγήκαμε έξω για μια σαλάτα. Όταν ήμουν στο Nomads ήταν στην Αμερική. Είδε όλα τα επεισόδια χωρίς να ξέρει γρι ελληνικά», είχε πει ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την πρώην πλέον σύντροφο του που είναι hair colorist και συμμετείχε στο Revenge Body με την Κλόε Καρντάσιαν.

Να σημειώσουμε, πως όπως ειπώθηκε δεν είχαν παντρευτεί, καθώς η ίδια δεν το επιθυμούσε γιατί ήδη έχει κάνει έναν γάμο.

Χρήστος Βασιλόπουλος χωρισμος

Ήταν παντρεμένοι για 1 μόνο χρόνο - Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Βασιλόπουλου

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα. Το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Αρχικά εκεί δούλεψε ως σερβιτόρος σε μπαρ.

Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Χάρτινο καράβι και Απαγορευμένη Αγάπη και Έρωτας και Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον και Αληθινοί Έρωτες και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Λόλα και Ματωμένα χώματα και The Closer και Banshee και Blindspot και Days of our lives και The Last Ship και Nomads Μαδαγασκάρη και Whiskey Cavalier και Warrior και The Old Man και Όμηρος και Pleasure or Pain και Caged on more. Τη σεζόν 2021 - 2022 έκανε μια εμφάνιση στη σειρά Η Γη της ελιάς.

Το 2011 παντρεύτηκε αλλά ένα χρόνο μετά, χώρισε. Ο έρωτας τους ήταν... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr