«Στο βίντεο στον Παρνασσό ήμουν με...» - Έσπασε τη σιωπή της η Παναγιώταρου μετά το χωρισμό για τις φήμες περί τρίτου προσώπου

«Κρατάω τα καλά από τη σχέση μου με τον Στάθη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στο βίντεο στον Παρνασσό ήμουν με...» - Έσπασε τη σιωπή της η Παναγιώταρου μετά το χωρισμό για τις φήμες περί τρίτου προσώπου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λίγο πριν έρθει στο φως το γεγονός πως με τον Στάθη Σχίζα έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Μπορεί να έχουν δηλώσει πως έχουν πολύ καλές σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ήταν η αφορμή για να σβηστούν... φωτογραφίες, likes και tags από τα προφίλ τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή μίλησε για το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή, μόνη της αυτή την φορά και όχι με κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

Οι νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά το χωρισμό από τον Σχίζα

«Δεν έχω μάθει στη μοναξιά γιατί ήμουν καιρό με τον Στάθη και πιο πριν ήμουν παντρεμένη», ανέφερε αρχικά με αφορμή την μετακόμιση στο δικό της σπίτι που είναι συγκλονιστικό - δείτε βίντεο.

«Κρατάω τα καλά από τη σχέση μου με τον Στάθη», ανέφερε στη συνέχεια.

Στο τέλος ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει επιτέλους για το βίντεο που την έδειχνε στο Παρνασσό πολύ κοντά με άλλον άνδρα. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασε, ειδικά μετά το ψευδές ρεπορτάζ σχετικά με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τη συνάντηση τους.

«Στο βίντεο στον Παρνασσό ήμουν με το φίλο μου. Δεν υπήρχε περίπτωση ο σύντροφός μου να ήταν στο Survivor και να υπήρχε κάτι άλλο ερωτικό», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Στάθης Σχίζας - Στεναχωρημένος και αμίλητος μπροστά στις κάμερες! Νέα αντίδραση μετά τον χωρισμό από την Παναγιώταρου

Θα τα ξαναβρούν με τον Στάθη μετά τις 15 Μαϊου;

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά - η οποία ασχολείται με την αστρολογία - το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί μετά τις 15 Μαϊου που φεύγει ο Ανάδρομος Ερμής.

«Δεν γίνονται χωρισμοί με ανάδρομο Ερμή» είπε η χαρακτηριστικά με τους συνεργάτες της να γελούν. «Με κοροϊδεύετε; Πάμε στοίχημα ότι θα τα ξαναβρούν μετά τις 15 Μαΐου; Εκτός αν είχαν χωρίσει πριν τον ανάδρομο και δεν τον γνωρίζαμε» συμπλήρωσε.