Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σβήστηκαν φωτογραφίες, likes και tag! Έπεσαν unfollow και block

Δεν πήγε καλά αυτό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφιών Instagram
Πηγή φωτογραφιών Instagram

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν και ανέφεραν πως Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι στα χωρίσματα, τελικά επιβεβαιώθηκαν, με το ζευγάρι να τραβά χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. Και μπορεί στην αρχή να είχε ειπωθεί πως έβαλαν απλά μια άνω τελεία, τελικά ο χωρισμός είναι οριστικός.

Η επιχειρηματίας μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, έλεγε πως μπορεί να χώρισαν, όμως έχουν καλές σχέσεις - δείτε τις δηλώσεις της.

Όπως φαίνεται όμως, μετά από αυτό ήρθε η οριστική ρήξη και πλέον δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον ούτε καν σε φωτογραφίες.

Τα unfollow και τα block Σχίζα - Παναγιώταρου στο Instagram

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, στο Instagram έχουν κάνει ο ένας τον άλλον unfollow, ενώ πρέπει ή ο ένας ή ο άλλος να έχει κάνει... block.

Αυτό η δημοσιογράφος το κατάλαβε από το γεγονός πως κάποιες φωτογραφίες έχουν εξαφανιστεί, όπως επίσης έχουν εξαφανιστεί τόσο τα likes όσο και τα tags.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ακολουθεί όμως πολλά fan club του Στάθη, αφήνοντας υπονοούμενο πως μπορεί εκείνος να την έκανε block.

Δείτε επίσης: Έγραψαν ότι ταξίδεψε στο Μαϊάμι να δει τον Ατζούν: «Υπάρχουν οικογένειες και σύντροφοι που δεν σέβεστε» - Ξέσπασε η Παναγιώταρου

Την ώρα που όλοι μιλάνε για το χωρισμός τους και αποκαλύφθηκαν τα unfollow, ο Στάθης Σχίζας έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ξάπλωσε χωρίς μπλούζα στο σαλόνι του σπιτιού του και έγραψε στη λεζάντα του «Speech is silver, silence is golden» που σημαίνει «Ο λόγος είναι ασήμι, η σιωπή χρυσός».

Όλοι λοιπόν καταλαβαίνουμε προς τα που πηγαίνει η εν λόγω ανάρτηση η οποία μάλιστα δεν έμεινε ασχολίαστη και από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Να σημειώσουμε πως μετά την αποκάλυψη αυτή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις!