«Το παιδί το έχει πάρει κατάκαρδα» - Το σχόλιο του Λιάγκα για τον χωρισμό του Σχίζα από την Παναγιώταρου

«Τα έλεγα από χθες, οι άνδρες υποφέρουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το παιδί το έχει πάρει κατάκαρδα» - Το σχόλιο του Λιάγκα για τον χωρισμό του Σχίζα από την Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μίλησε μόνο στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα (δείτε τις δηλώσεις της), αλλά και στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η επιχειρηματίας, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή μετά το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου για την ψυχολογία της όταν η κάμερα δεν έγραφε, του ανέφερε πως ήταν πολύ χαρούμενη και ευδιάθετη. Τότε, ο παρουσιαστής σχολίασε «Α χαρούμενη... ενώ το παιδί το άλλο θέλω να σας πω... Γιατί τα έλεγα από χθες, οι άνδρες υποφέρουμε. Το παιδί το έχει πάρει κατάκαρδα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω».

Την αναφορά αυτή έκανε ο παρουσιαστής μετά τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με το χωρισμό τους.

Οι νέες δηλώσεις της Παναγιώταρου για τον Σχίζα

«Δεν θα σου πω για τα προσωπικά μου, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ενώ δείχνω πολλά πράγματα στα social, πάντα βάζω ένα όριο. Δεν βλέπεις τα πράγματα από την κλειδαρότρυπα όπως λέω εγώ οπότε δεν θα σου πω παραπάνω από αυτά που ξέρεις. Τα επαγγελματικά μου πάνε μία χαρά, είμαι πολύ δημιουργική», ανέφερε αρχικά για το χωρισμό της.

Για το αν έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει εμφανιστεί με μελαχρινή καλλονή, αποκάλυψε: «Με τον Αριστομένη έχουμε τα τυπικά, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Υπάρχει γενικά ένα επίπεδο που πάντα υπήρχε στη σχέση μας και ξέρει τα απολύτως απαραίτητα»

«Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε. Δεν είμαστε τσακωμένοι», ανέφερε στη συνέχεια για τις σχέσεις της με τον Στάθη Σχίζα μετά το χωρισμό τους.

«Γάμος δεν υπήρξε, παντρεύτηκα μια φορά. Μετά υπήρξε μια σχέση. Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Ειδικά μέσα από μια συγκατοίκηση μια σχέση δοκιμάζεται περισσότερο. Από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά. Έτσι κάνω εγώ πάντα στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησαν από έξοδο τους: «Δεν το πολύ σκεφτόμασταν και δεν το σκέφτομαι πολύ και τώρα. Λειτουργώ αυθόρμητα δεν μου αρέσει να σχεδιάζω τα πράγματα και γενικά ότι ζούσαμε το ζούσαμε στο 100».

Για την Ελευθερία Ελευθερίου και τα όσα είπε για εκείνη στο Survivor All Star, είπε «Δεν θέλω να σου πω περισσότερο. Το θέμα του Survivor το έχω αφήσει πολύ πίσω μου. Δεν συμμετείχα, συμμετείχα λίγο έμμεσα στο περσινό».