Έγραψαν ότι ταξίδεψε στο Μαϊάμι να δει τον Ατζούν: «Υπάρχουν οικογένειες και σύντροφοι που δεν σέβεστε» - Ξέσπασε η Παναγιώταρου

Το δημοσίευμα μετά τον χωρισμό της με τον Σχίζα που την έκανε έξαλλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου / Στάθης Σχίζας
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου / Στάθης Σχίζας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, καθώς είναι πάντοτε προσεγμένη και μάλιστα έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό στα social media της που την παρακολουθεί και την θαυμάζει. Η ίδια τον τελευταίο χρόνο συζητήθηκε έντονα εξαιτίας της σχέση της με τον Στάθη Σχίζα ο οποίος νίκησε τελικά το Survivor 5 και έκτοτε οι δυο τους αποφάσισαν να ζουν τον έρωτά τους φανερά, με τις αναρτήσεις τους να δίνουν και να παίρνουν.

Παρόλα αυτά, μόλις ο καλός της αποφάσισε να αναχωρήσει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, άρχισαν να δημιουργούνται φήμες για την σχέση τους, οι οποίες "φούντωσαν" ακόμη περισσότερο όταν μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι και του μετέφερε πληροφορίες για εκείνη, κάτι που τον οδήγησε στην οικειοθελή του αποχώρηση.

Αφού επέστρεψε, λοιπόν, εκείνος οι δυο τους δεν ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες τους πια και σε όλες τις εκπομπές ανέφεραν πως υπάρχουν πράγματι σύννεφα ανάμεσά τους. Τελικά, η διάσημη influencer μετακόμισε από το σπίτι που έμεναν μαζί (δείτε εδώ το εντυπωσιακό ρετιρέ στο οποίο μένει τώρα) και έτσι πολλοί θεώρησαν πως ο χωρισμός είναι αληθινός και οριστικός.

Το ξέσπασμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τα δημοσιεύματα μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά δημοσιεύματα τα οποία μιλούν για κάποιο ταξίδι της ίδιας στο σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί, του τούρκου παραγωγού πίσω από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά τον χωρισμό αυτόν, τα οποία μόλις τα είδε έγινε έξαλλη και αυτό την οδήγησε σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξήγησε πως γίνεται μία προσπάθεια διαπόμπευσης της ίδιας από κάποια Μέσα και πολλές φορές για λίγη δημοσιότητα γράφονται για την ίδια πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τα οποία πολλές φορές πληγώνουν την οικογένειά της και τον εκάστοτε σύντροφό της. Μπορεί τις περισσότερες φορές να επιλέγει να μιλάει γι' αυτά τα θέματα, όμως δεν είναι μία από αυτές τις φορές και τόνισε πως ένας άνθρωπος που γράφει αυτά τα ψέματα για την ίδια θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή.

Διαβάστε επίσης: «Το παιδί το έχει πάρει κατάκαρδα» - Το σχόλιο του Λιάγκα για τον χωρισμό του Σχίζα από την Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Σχίζας Ατζούν Survivor All Star
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασμα
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου