Survivor all star: «Σε πούλησε, ερχόταν σε...» - Η Ελευθερίου αποκάλυψε το ψέμα που είπε στο Σχίζα για την Παναγιώταρου

«Δεν είχα κανέναν λόγο να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star:  «Σε πούλησε, ερχόταν σε...» - Η Ελευθερίου αποκάλυψε το ψέμα που είπε στο Σχίζα για την Παναγιώταρου

Τη Δευτέρα 24/4 η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας με την παίκτρια να μιλάει ανοιχτά για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, σχολιάζοντας μάλιστα και ονόματα, που συζητήθηκαν και συνδέθηκαν μαζί της.

Ένα λοιπόν εξ αυτών είναι ο ''Στάθης Σχίζας'' με πολλούς να συνδέουν την οικειοθελή αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από λόγια, που φέρεται να του είπε η Ελευθερίου σχετικά με τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ πως διέψευσαν τις φήμες χωρισμού).

Η κύπρια τραγουδίστρια θέλησε λοιπόν, τώρα που έχει βγει και εκείνη από το παιχνίδι να πάρει θέση και λύσει αυτήν την παρεξήγηση, που έχει συνδεθεί με το όνομά της!

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Στάθη Σχίζα

«Ήθελα να μείνω, θα μπορούσα να συνεχίσω, αγαπώ πάρα πολύ το Survivor, έχει μία άλλη μαγεία και συνηθίζεις όσο βρίσκεσαι στο παιχνίδι, αλλά δεν με ενόχλησε και που έφυγα γιατί δεν μπορούσα καν να μπω σε αυτό το τριπάκι του να κακολογώ, να στοχοποιώ... όλο αυτό που δημιουργείται κάθε βδομάδα, για να εξασφαλίσει ο καθένας από αυτούς ακόμα μία παραμονή εβδομαδιαία στο παιχνίδι.

Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου. Αν αυτό περάσανε μέσα από μοντάζ και από έναν στρατηγικό παίκτη, που είναι ο Σπύρος, για να κερδίσει την εύνοια του κοινού, όλοι εσείς εδώ έξω δεν μπορείτε να τηλεδικάζετε και να προτρέχετε και να φτιάχνετε κάποιες ιστορίες χωρίς να ξέρετε κάποια γεγονότα. Είμαστε σε ένα παιχνίδι όπου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι όλοι ψεύτες. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Ο Στάθης δεν αποχώρησε εξαιτίας μου, μην κοροϊδευόμαστε, σε καμία περίπτωση. Το ψέμα που έχω πει που έχει γίνει τόσο τεράστιο, το οποίο το έχει περάσει ο Σπύρος, είπα απλά στον Στάθη ότι δεν είχε χαιρετίσματα εν τέλει, που αυτή ήταν η αλήθεια. Μόνο αυτό. Όταν μπήκα στο παιχνίδι κι άλλοι παίκτες περίμεναν από εμένα να πω κάτι από τους δικούς τους. Μιλάγαμε με την Αλεξάνδρα. Δεν μου το είχε πει αυτό.

Όταν είχα μπει στο παιχνίδι ο Στάθης ήταν γενικά πεσμένος ψυχολογικά. Προφανώς, όπως ο καθένας, είχε κάποιες σκέψεις στο μυαλό του στην έξω του ζωή, που εγώ δεν το γνωρίζω και αυτές τις σκέψεις ήρθε και μου τις είπε ο Σπύρος ο Μαρτίκας και όταν ο Σπύρος βγήκε στις πλάτες μου και έκανε ριάλιτι λέγοντάς μου ότι μπήκα στο παιχνίδι με ψέματα και έριξα την ψυχολογία ενός παίκτη, ήταν εκεί που τον έπιασα και του είπα "Να σου πω κάτι;

Ο φίλος σου ο Σπύρος ο Μαρτίκας χθες σε πούλησε, ερχόταν σε μένα και μου έλεγε κάποια άσχημα πράγματα για σένα και ότι του έχεις εκμυστηρευτεί ήρθε και μου τα είπε, γι' αυτό πρόσεχε τους φίλους σου. Δεν είχα κανέναν λόγο να σου ρίξω καμία ψυχολογία, ούτε θα το έκανα.

Αντιθέτως ο πρώτο που επενέβη στην προσωπική μου ζωή όταν τους είχα πει ότι ήθελα να αφήσουμε το θέμα του Μάριου στην άκρη, μέσα από μία ψηφοφορία, "χτύπησαν" εμένα και τον Στέλιο που έχει έξω παιδάκια, αναφερόμενοι σε ένα περιστατικό από το '17, ήταν εκείνος... Ο Μαρτίκας πάει από τη μία στην άλλη, δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης σε καμία περίπτωση», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για το Στάθη Σχίζα.

Τα λόγια της Ελευθερίου στο Σχίζα

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή κύπρια τραγουδίστρια, κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα προσωπικά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο Survivor all star, τα λόγια που είπε στον Στάθη Σχίζα, αλλά και την τρομερή αυτή κόντρα που είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Επιπλέον, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Μάριο Πρίαμο και τα όσα συνέβησαν, αλλά και τον πραγματικό λόγο, που μπήκε στο φετινό Survivor - δείτε εδώ τον λόγο.

«Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη «Δεν έχεις χαιρετίσματα». Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.