Λένα Δροσάκη: Πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Μπουρδούμη - Με ποιους τα πέρασε

Δεν κάλεσαν τον πρώην της στο πάρτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO

Η Λένα Δροσάκη το Σάββατο 6/5 πέρασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Μπορεί να περνάει μια περίεργη περίοδο στην προσωπική της ζωή, παρόλα αυτά τα γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο ηθοποιός δεν έδωσε το παρών, καθώς σύμφωνα με το Super Κατερίνα δεν τον κάλεσα, ωστόσο στο πλευρό της βρέθηκαν καλοί της φίλοι και συνεργάτες.

Το πάρτι των γενεθλίων της έγινε στο μαγαζί του κουμπάρου της Άγγελου Μπούρα και διασκέδασαν μαζί της, ο Δημήτρης Μαγγίνας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η κουμπάρα της Βένια Καραγιάννη.

Δείτε επίσης: Οριστική η απόφασή του - Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποχωρεί από την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί με τη Λένα Δροσάκη

Φωτογραφία και βίντεο από τα γενέθλια της

Η πρώτη αναφορά της στο διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.