Στέψη βασιλιά Καρόλου: Έβαλε περούκα, γυαλιά, μουστάκι και μπήκε κρυφά - Η φωτογραφία της "μεταμφισμένης" Μέγκαν Μαρκλ που έγινε viral

Χαμός στο Twitter! «Μέγκαν δεν μας ξεγελάς» γράφουν οι χρήστες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MarkleMeganOfficial instagram
MarkleMeganOfficial instagram

Από το Σάββατο 6/5 μέχρι και σήμερα 9/5 νούμερο ένα θέμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η στέψη του βασιλιά Καρόλου, όπου εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν το παρών, κι άλλοι τόσο την παρακολουθούσαν από όλον τον πλανήτη, μιας και πρόκειται για μια ιστορική μέρα για τους Βρετανούς.

Φυσικά, ένα από τα... πικάντικα θέματα της τελετής ήταν η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος μπορεί να παρευρέθηκε στη στέψη του πατέρα του, ωστόσο δεν είχε φυσικά ενεργό ρόλο, δεν ήταν ντυμένος με στολή ενώ καθόταν και στα πίσω καθίσματα. Μάλιστα, με που τελείωσε η τελετή, έφυγε άρον άρον και επέστρεψε στην οικογένειά του, μιας και είχε γενέθλια ο γιος του Άρτσι.

Αυτός ήταν και ο λόγος που Μέγκαν Μαρκλ είχε ανακοινώσει πως δεν θα μπορούσε να μεταβεί στο Λονδίνο για τη μεγάλη τελετή, παρόλα αυτά δεν εξέπληξε κανέναν, δεδομένης της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τη δούκισσα του Σάσσεξ.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που που πιστεύουν πως η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν στην τελετή της στέψης αλλά... μεταμφιεσμένη! Συγκεκριμένα, οι θεατές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που παραβρέθηκε μεταξύ των 2.200 επισήμων στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος έμοιαζε σαν να θέλει να κρύψει την ταυτότητά του.

Η "μεταμφιεσμένη" Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και τα tweets

Φυσικά, η συγκεκριμένη "μεταμόρφωση" έγινε viral και τα σχόλια στο Twitter είναι απολαυστικά.

«Μέγκαν δεν μας ξεγελάς», «Παρακολούθησε τη στέψη μεταμφιεσμένη» ήταν μεταξύ άλλων μερικά tweets.