«Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο! Δημοσιογράφοι με...» - Το ξέσπασμα της Καίτης Φίνου μέσα από το νοσοκομείο 

«Από χτες το βράδυ...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Καίτη Φίνου, καθώς από χθες, Δευτέρα 8/5, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της πριν μερικές ώρες - δείτε την εδώ.

Ωστόσο, η ηθοποιός, προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 9/5 σε μια νέα ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και ξέσπασε για τους δημοσιογράφους, καθώς παρόλο που νοσηλεύεται, της τηλεφωνούν για να μάθουν νέα για την υγεία της.

Το ξέσπασμα της Καίτης Φίνου μέσα από το νοσοκομείο

«Δηλαδή ούτε ιερό ούτε όσιο έχετε όλοι εσείς( δημοσιογράφοι μόνο, γιατί οι φίλοι και λίγοι γνωστοί περιμένουν από μένα απάντηση μέσα σπιτάκι μνμ τους) που με παίρνετε από χτες το βράδυ τηλέφωνο για να μάθετε για την υγεία μου; θα μου πείτε μα θέλουμε να γνωρίζουμε πως είστε που είναι το κακό;

Μετά από 4.5 χρόνια δεν μάθατε πως ένας που νοσηλεύεται με covid δεν έχει δύναμη ούτε να αναπνεύσει, πόσο μάλλον να μιλήσει....γιατί τόση "αναισθησία";...γνωρίζετε βέβαια όλοι πως την ζωή μου, ότι αφορά εμένα και μόνο, την εκθέτω, φωτογραφίζοντας άσχημες η καλές πάντα δικές μου στιγμές... ας γίνουνε κάποια στιγμή άνθρωποι.. όχι δήθεν άνθρωποι...», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Φίνου.

Οι σπαραντικές αναρτήσεις που έκανε νωρίτερα για την απώλεια του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα

Ο Γιάννης Ρώτας τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών και όπως ήταν αναμενόμενο ο θάνατός του σκόρπισε θρήνος στον θεατρινό χώρο.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Καίτη Φίνου, με την οποία είχαν συνεργαστεί σε ταινίες και ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μοιραστεί πράγματα λόγω φυσικά της σχέσης της με τον Στάθη Ψάλτη.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Facebook της μερικές φωτογραφίες με τον Γιάννη Ρώτα και τον Στάθη Ψάλτη από συνεργασίες τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου. Θα είσαι ήρεμος, γαλήνιος. Θα ξεκουραστείς Γιάννη. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».

Πήγες να βρεις τον αδελφό σου... Θα είσαι ήρεμος,γαλήνιος... Θα ξεκουραστείς Γιάννη.... Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση...

Posted by Καίτη Φίνου on Monday, May 8, 2023

Σε μια άλλη ανάρτησή της στο instagram, έγραψε: «Πήγες Γιάννη μου κοντά του. Καλή αντάμωση».