«Είναι δύσκολη η θέση μας! Το κορίτσι που έκανε την καταγγελία...» - Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για την υπόθεση Γεωργούλη

Η απάντηση της ηθοποιού για τον συνεργάτη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι δύσκολη η θέση μας! Το κορίτσι που έκανε την καταγγελία...» - Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για την υπόθεση Γεωργούλη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 9/5 η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης “Μισάνθρωπος”. Η γνωστή ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πιο περίεργο “πρώτο ραντεβού” της ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για την υπόθεση Γεωργούλη

«Πήγα πρώτο ραντεβού στον ιππόδρομο. Το άλογο που είχαμε ποντάρει έχασε, το ειδύλλιο κράτησε λίγο παραπάνω. Τα μυστικά ομορφιάς μου δεν τα λέω, γιατί θα γίνετε κι εσείς τόσο ωραίοι. Προσέχω τον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Αναφορικά με την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε: «Δε μπορώ να σχολιάσω την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, είναι δύσκολη η θέση μας. Δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά τον γνωρίζω. Θα δούμε τι θα γίνει. Σαφώς το κορίτσι που έκανε την καταγγελία, δεν την έκανε για πλάκα. Όταν βγει το πόρισμα, θα συζητήσουμε, τώρα δε μπορώ να πω τίποτα».

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε κι ο Βασιλής Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος επίσης ρωτήθηκε για τον ηθοποιό και Ευρωβουλευτή.

«Ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του και θα...» - Αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η δικηγόρος, Ματίνα Μαλλά, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και πρόκληση για σωματική βλάβη, του Αλέξη Γεωργούλη.

Η δικηγόρος αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις της υπόθεσης του ηθοποιού και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αναφέρθηκε και στην θέση που έχει μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, μετά την καταγγελία.

«Ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του και συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες. Έχει απλώς αποχωρήσει από την LEFT. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε εάν θα συμμετέχει στις ίδιες ή σε άλλες επιτροπές. Είμαστε σε αναμονή επίσης απάντησης (από την ευρωομάδα των μη – εγγεγραμένων ευρωβουλευτών)», είπε η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη.