Ουγγαρέζος και Χρυσικοπούλου τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής - Παρενέβη η Ελένη Μενεγάκη

Μεγάλη ένταση στο πλατό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ουγγαρέζος και Χρυσικοπούλου τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής - Παρενέβη η Ελένη Μενεγάκη

Μια μεγάλη και απρόσμενη ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 9/5 στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να παρεμβαίνει προκειμένου να βάλει μια τέλεια στο θέμα και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο, οι διαφωνίες των δύο συνεργατών της ήταν έντονες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, οι οποίοι με αφορμή το θέμα πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην παιδική παχυσαρκία είχαν αντίθετες απόψεις,

Ένταση στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με Χρυσικοπούλου και Ουγγαρέζο

Η παρουσιάστρια, αρχικά, με το που είδε να ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ τους, είπε: «Ρε τι τσακώνεστε; Το λέτε λες και είσαστε θυμωμένοι ο ένας με τον άλλον». Όμως η ένταση συνεχίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη να πιάνει το κεφάλι της όταν κατάλαβε πως πράγματι τσακώνονται στον αέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια λοιπόν τους ρώτησε γιατί καυγαδίζουν, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει: «ήρθε να μας κάνει κήρυγμα…» και την Ελιάνα (δείτε εδώ τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή) να απαντά: «Εδώ πέρα επί της αρχηγού (έδειχνε τη Μενεγάκη) δεν καταλαβαίνω;»

«Εγώ κυρία μου στη ζωή μου, 43 χρονών έφτασα και δεν καλόπιασα κανέναν επικεφαλή…», είπε χιουμοριστικά ο Δημήτρης, με την Ελένη να απαντά: «Τυτυχώς που δεν μπήκαν αυτοί οι δυο στην πολιτική, πωπω, δεν θα μπορούσα να τους παρακολουθήσω».

Η απάντηση της Ελένης για την συνεργασία της με τον Ουγγαρέζο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το περασμένο διάστημα μπλέχτηκε σε ένα αδιέξοδο από φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσο παραμένει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό του MEGA, καθώς πολλοί θεωρούσαν πως δεν του δινόταν ο χώρος και ο χρόνος να μιλάει όσο θα έπρεπε, γι' αυτό και υποστήριζαν πως την επόμενη χρονιά δεν θα τους δούμε μαζί.

Ο ίδιος, μάλιστα, κλήθηκε πολλές φορές να μιλήσει για όλο αυτό το "σούσουρο" που είχε δημιουργηθεί, εξηγώντας πως όλα είναι καλά ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι συνέβη στα γενέθλιά του που αυτοκαλέστηκε), αλλά αρκετοί δεν είχαν πειστεί και ήθελαν χειροπιαστές αποδείξεις.

Αυτές, λοιπόν, ήρθαν από το στόμα της ίδιας της Μενεγάκη, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Ελένη, την Παρασκευή 17/3, αφού προβλήθηκε ένα βίντεο που εξηγεί την υπερβολική κόπωση, εξήγησε πως όταν δεν είναι καλά προτιμά να κοιμάται, με τον Ουγγαρέζο να τονίζει πως και στην δική του περίπτωση το ίδιο συμβαίνει. Τότε είναι που η ατάκα της παρουσιάστριας πρόδωσε την πορεία της συνεργασίας τους.

«Eμείς ήδη έχουμε παραπάνω κοινά από όσα ακόμα γνωρίζουμε αλλά δεν πειράζει θα τα ανακαλύψουμε και του χρόνου τα υπόλοιπα», είπε χαρακτηριστικά.