Του έκανε πρόταση στον αέρα - Μαζί στο Πρωινό Λιάγκας και Τσαλίκης την επόμενη σεζόν;

Απρόσμενο δίδυμο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Του έκανε πρόταση στον αέρα - Μαζί στο Πρωινό Λιάγκας και Τσαλίκης την επόμενη σεζόν;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης το πρωί της Τρίτης 9/5. Ο ίδιος, λοιπόν, συζήτησε με τον παρουσιαστή για διάφορα θέματα (δείτε εδώ γιατί "έκραξε" την Κατερίνα Καινούργιου) και στο τέλος της κουβέντας τους, ο τραγουδιστής εξέφρασε την χαρά του και την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός πως βρέθηκε εκεί, εξηγώντας πως περνάει πολύ ωραία κάθε φορά που είναι καλεσμένος στο πάνελ και θα ήθελε να βρίσκεται με τον Γιώργο Λιάγκα μία φορά την εβδομάδα να τα λένε.

Αυτό, φυσικά, έδωσε μία ιδέα στον "οικοδεσπότη" του σταθμού, ο οποίος δεν δίστασε να την εκφράσει και δημόσια. Πιο συγκεκριμένα, του έκανε κανονικά πρόταση για συνεργασία την επόμενη σεζόν στο ίδιο πλατό και στην ίδια εκπομπή.

Η πρόταση συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα στον Γιώργο τσαλίκη

«Έλα του χρόνου εδώ στην εκπομπή να τα λέμε κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με χιούμορ, με τον καλλιτέχνη να του απαντά επίσης με χιουμοριστική διάθεση.

Η συνύπαρξη αυτή, άλλωστε, τους έδωσε την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους. Την περίοδο του τσακωμού του με την εκπομπή Super Κατερίνα, είχε ξεκινήσει κόντρα και ανάμεσα τους με αφορμή τις τοποθετήσεις του παρουσιαστή για την επιλογή κάποιων τραγουδιστών να εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Εσύ είχες έναν πολύ σημαντικό ρόλο, έναν ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε θεωρώ όλη η Ελλάδα. Εγώ το κατανοώ και συγχωρώ την παρόρμηση ενός ανθρώπου κάποιου που μπορεί να είναι αυθόρμητος. Υπάρχει και η οπτική του ανθρώπου που δεν αντέχει 24ωρο αυτό να το κουβαλάει μέσα του και θέλει δύο ώρες να βγει να ξεσκάσει», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Παρασκευή κλείσαμε, όλα τα μαγαζιά έπαιρναν κρατήσεις μέχρι το Σάββατο στις 21:00, βγαίνει μετά ο Αργυρός με τον Ρουβά και λένε κλείνουμε και σου λένε κλείνουμε μη μας κράξουνε», συνέχισε.

Και ολοκλήρωσε: «Πέρα από αυτό που ασχολήθηκες περισσότερο θεωρώ εγώ από όσο έπρεπε, την ουσία την πέτυχες και πέτυχες και μας άγγιξες όλους πάρα πολύ. Εγώ τότε σε παραδέχτηκα. Σε πολλά διαφωνώ, αλλά αυτό είναι πολύ υγιές. Το ότι όμως δεν την έχασες την ουσία και στάθηκες λίγο και σε αυτό, δεν έχουμε κανένα προσωπικό».