Χωρίς ηλεκτρονικό βραχιολάκι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι - Τι συμβαίνει με την Εύα Καϊλή

Ευχάριστα νέα μετά την αποφυλάκισή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η υπόθεση διαφθοράς της Εύας Καϊλή έχει απασχολήσει τα μέσα εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο από τη στιγμή που η ίδια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και ηλεκτρονικό βραχιολάκι στο πόδι της, δεν υπήρχε κάποια άλλη εξέλιξη. Την Τρίτη 9/5, ωστόσο, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, με τον οποίο δεν μένουν στον ίδιο χώρο μετά την αποφυλάκισή τους (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση τους).

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα και συγκεκριμένα με την εφημερίδα Le Soir, ο ίδιος, αλλά και ο Μαρκ Ταραμπέλλα, δεν θα χρειάζεται να κυκλοφορούν πλέον με το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, ωστόσο οι περιοριστικοί όροι θα συνεχίσουν να ισχύουν.

Η ανακοίνωση της εισαγγελίας για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι του Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εισαγγελία έκρινε ότι: «Η προληπτική τους κράτηση δεν δικαιολογείται πλέον», γι' αυτό και οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, η οποία δίνει μία ανάσα ανακούφισης στους δύο κατηγορούμενους.

Η αντίδραση της κόρης του μόλις είδε την Εύα Καϊλή

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/4 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά στην Εύα Καϊλή, που εδώ και μερικές μέρες έχει αποφυλακιστεί και επιστρέψει σπίτι της αλλά και στην καθημερινότητα με την κόρη της.

«Ήταν επιλογή της Εύας Καϊλή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε πως δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω! Εγώ σας απαντώ, δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σας λέω μόνο ένα γεγονός και η ίδια ήθελε να μείνει μόνη της. Απαγορεύεται μόνο να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο μόνο για το παιδί τους, δεν κουβεντιάζουν τίποτα άλλο.

Με συγκίνησε πραγματικά όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά, ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.