«Έχω καταστραφεί με τα επιχειρηματικά μου βήματα» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Θέλω να είμαι ειλικρινής...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω καταστραφεί με τα επιχειρηματικά μου βήματα» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με αφορμή την καλεσμένη του στην εκπομπή The 2night show, Έλενα Ασημακοπούλου (δείτε όλη της την συνέντευξη) η οποία έχει το δικό της κατάστημα υποδημάτων και το δουλεύει μόνη της με την μαμά της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως αρκετές φορές έχει ανοίξει δικές του επιχειρήσεις, ωστόσο όλες πήγαν στραβά και καταστράφηκαν.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα επαγγελματικά του

«Εγώ έχω ανοίξει κάποια στιγμή επιχειρήσεις στη ζωή μου, όλες πήγαν στραβά. Καταστράφηκαν όλες. Κάθε φορά που προσπάθησα να κάνω επιχειρηματικά κάτι, καταστράφηκα», αποκάλυψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, ότι δεν τα καταφέρνω καλά, ίσως γιατί κάνω πολλά πράγματα μαζί συγχρόνως; Μπορεί γιατί δεν τα καταφέρνω καθόλου επιχειρηματικά; Δεν έχει καμία σημασία. Εκ του αποτελέσματος σε όλα έχω καταστραφεί με τα επιχειρηματικά μου βήματα. Θέλω να πω ότι υποκλίνομαι σε όλους αυτούς που έχουν από ένα περίπτερο μέχρι μία εταιρία με 5000 ανθρώπους. Το να έχεις επιχείρηση σήμερα στην Ελλάδα εγώ τώρα το ζω και το βιώνω είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί. Το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί έχω καταστραφεί».

Στη συνέχεια, η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε πως το μαγαζί της το δουλεύει η ίδια, ενώ όταν βρίσκεται σε γυρίσματα είναι η μητέρα της, καθώς δεν βγαίνει για να έχει υπάλληλους.

Με τι ασχολείται τα τελευταία χρόνια

Τις σεζόν 2013-2015 παρουσίασε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα την ψυχαγωγική εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 ενώ τις σεζόν 2014-2017 ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου".

Από το 2015 μέχρι σήμερα παρουσιάζει το The 2night Show στο ίδιο κανάλι με αρκετά διάσημα πρόσωπα να περνούν από το πλατό του παρουσιαστή για συνέντευξη. Το 2017 συμπαρουσίασε με τον Έκτορα Μποτρίνι την τηλεοπτική εκπομπή “My Way” στον ANT1 ένα οδοιπορικό με βέσπα, στην Ελλάδα της γεύσης.

Τη σεζόν 2017-2018 ανέλαβε την παρουσίαση του reality επιβίωσης Nomads για το λόγο αυτό εγκαταστάθηκε στις Φιλιππίνες για τρεις μήνες όπου έγιναν τα γυρίσματα του παιχνιδιού. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού "The Wall" στο ίδιο κανάλι.