«Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά...» - Η εξομολόγηση της Ασημακοπούλου για το διαζύγιο της

Η σχέση με την 13χρονη κόρη της και η νέα ζωή του Τσιρίλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά...» - Η εξομολόγηση της Ασημακοπούλου για το διαζύγιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show βρέθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου. Ένα χρόνο περίπου μετά τον χωρισμό της, η ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο, την 13χρονη κόρη τους και την επαγγελματική της πορεία.

Εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που βίωσε μετά το χωρισμό της, καθώς δεν είχε δουλειά ή χρήματα στην άκρη, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση της να επιστρέψει στην τηλεόραση έπειτα από πολλά χρόνια εκτός, θέλοντας να μεγαλώσει την κόρη της.

Η εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου για την κόρη της και τον χωρισμό της

«H εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Καλά είμαστε μέχρι στιγμής αλλά βλέπω τις εντάσεις που υπάρχουν και όλα αυτά τα ξεσπάσματα», ανέφερε αρχικά για την κόρη της.

Δείτε επίσης: Ξανά ερωτευμένη η Έλενα Ασημακοπούλου; Η αντίδραση για τη νέα σχέση μετά το διαζύγιό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Και συνέχισε μιλώντας για το χωρισμό της και τον τρόπο που το έμαθε και τι διαχειρίστηκε η κόρη της: «Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα εγώ από παιδοψυχολόγο για να κάνω ότι πρέπει για το παιδί μου, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ και γενικά το κάνω αυτό. Συζητάμε πάρα πολλά πράγματα. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών».

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα το πρόβλημα της ζωής μου, το οικονομικό μου, τη δουλειά μου. Δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη, μπορώ να εργαστώ το θέλω πολύ. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην "Άγρια Γη" και βρήκα τα πατήματά μου», ολοκλήρωσε.

Η σχέση της σήμερα με τον Μπρούνο Τσιρίλο

«Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να την δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή της να τον δει. Έχουν συχνά επαφή καθημερινά και μέσα από face time», αποκάλυψε η Έλενα Ασημακοπούλου για την ζωή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μετά το διαζύγιο τους (δείτε φωτογραφία του με την κόρη του).

Για την κατάθλιψη που πέρασε, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του: «Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά, το έβλεπα και το διαπίστωνα κι εγώ. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες και από εμένα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί και κάποιες όχι. Ήταν δύσκολα», είπε.

Ο λόγος που απουσίαζε από την τηλεόραση

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα περίπου 6 χρόνια εκτός. Τα πρώτα 4 είχα αφοσιωθεί πολύ στη μικρή και μετά είχα τις δικές μου αναζητήσεις. Υπήρχε περίοδος που απέρριπτα δουλειές. Όταν έπαιζα στην Ονειροπαγίδα έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω. Τότε ζούσαμε στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήταν δύσκολα. Όταν απομακρύνεσαι σε ξεχνάει το σύστημα. Ξεκίνησα μετά εγώ τα τηλεφωνήματα, αλλά δεν θέλαν οι άλλοι», εξομολογήθηκε.