Ρία Κολοβού: Έγινε γνωστό μια μέρα αφότου αποχώρησε από το Survivor All Star...

Ο τραπεζικός της λογαριασμός... στα ύψη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ρία Κολοβού: Έγινε γνωστό μια μέρα αφότου αποχώρησε από το Survivor All Star...

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star για ακόμα μια φορά τα είχε όλα! Για αρχή οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τους Κόκκινους, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει από πολύ νωρίς το Youweekly.gr, να χαίρονται ένα ταξίδι υπερπαραγωγή στο Μαϊάμι, ενώ μετά την επιστροφή τους στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με τους μπλε μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον... αδύναμο κρίκο αυτής της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από την Ρία Κολοβού (όπως πάλι πολύ σωστά σας είχαμε αναφέρει από πολύ νωρίς εκείνη την ημέρα).

Η Ρία Κολοβού ήταν μια από τους παίκτες που δεν ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για την πρεμιέρα, στις 8/1 δηλαδή. Η Ρία πήγε λίγες εβδομάδες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 22/1 αλλά κατάφερε να μείνει μέχρι λίγο πριν το τέλος και να προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό ποικίλες αντιδράσεις.

Η αμοιβή της Ρίας από το Survivor All Star

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Έδεσσα και είναι 33 ετών. Ο αθλητισμός κυλούσε στο αίμα της από πολύ μικρή ηλικία και έτσι τελειώνοντας το σχολείο η Ρία Κολοβού πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, από την οποία και αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα. Έχει, επίσης, πολύ πλούσιο βιογραφικό σε σχέση με την μόδα, καθώς διαθέτει τα τελευταία χρόνια μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο και κάτι μας λέει πως τώρα, μετά την συμμετοχή της στην All Star εκδοχή του πιο πολυσυζητημένου ριάλιτι στον κόσμο, οι επαγγελματικές της δραστηριότητες και τα ξανοίγματά της θα... αυξηθούν αφού δεν έφυγε με άδεια χέρια από τον Άγιο Δομίνικο!

Αντιθέτως κατατάσσεται στους πιο ακριβοπληρωμένους συμμετέχοντες του παιχνιδιού αφού με βάση το ότι ο καθένας αμείβεται 5.000 την εβδομάδα, η Ρία έβγαλε σε 16 εβδομάδες 80.000 ευρώ!

Το τρίτο μεγάλο έπαθλο που έρχεται στο Survivor All Star μετά την Αγγλία και το Μαϊάμι

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην εκπομπή Πρωινό μας, από τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη, η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία με χορηγούς για να λυθούν όλα τα αναγκαία διαδικαστικά και να μπορέσουν οι παίκτες να ριχτούν στη μάχη για δυο αυτοκίνητα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και σίγουρα ούτε η τελευταία!

ΠΗΓΗ