Survivor All Star highlights 9/5: "Χώρισαν" Μαριαλένα και Σάκη! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν έριξε ούτε δάκρυ

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 9/5:

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 9/5, όπου είχαμε και την αποχώρηση της εβδομάδας. Πριν από αυτό το γεγονός όμως, μια ομάδα κέρδισε τον αγώνα με το έπαθλο του Μαϊάμι.

Τα 9/5 highights του Survivor All Star

Η στιγμή που περίμεναν όλοι! Φωνές και ουρλιαχτά με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Oι Μπλε χωρίστηκαν σε στρατόπεδα και ξεκίνησαν να "θάβουν" οι μισοί τον Σπύρο Μαρτίκα και εκείνος τον Νίκο Μπάρτζη. Ο φαρμακοποιός άνοιξε "πυρ" κατά του συμπαίκτη του και δεν τον λυπήθηκε, εξηγώντας πως ολόκληρη η ψηφοφορία ήταν μία πλεκτάνη και πως ο ίδιος ήθελε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, όχι για να δει εάν θα τον στηρίξει ο κόσμος και ποιος είναι πιο δυνατός, αλλά για να μπορέσει να βγάλει εκείνος τον τρίτο υποψήφιο και να βοηθήσει το κοινό να διαλέξει και να επιλέξει την αποχώρηση του Μαρτίκα.

Θέση σε όλο αυτό πήρε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θεωρεί πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ύπουλος και κινείται μόνο στρατηγικά, κάτι που εξηγεί πως δεν είχε καταλάβει στον 4ο κύκλο του ριάλιτι που ήταν μαζί, ωστόσο πιστεύει πως αυτό είναι ξεκάθαρο πια.

Παρόλα αυτά, μόλις βρέθηκαν στον στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός, αφού αρχικά τους ανακοίνωσε πως το έπαθλο είναι ένα ενεργειακό ποτό, τους έκανε να παραληρούν αφού τους εξήγησε πως δεν τελειώνει εκεί και πως θα ακολουθήσει ταξίδι στο Μαϊάμι.

Εκεί θα φάνε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, θα ξεκουραστούν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και έπειτα θα παρακολουθήσουν και έναν αγώνα της Formula 1. Φυσικά, όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν από χαρά, διότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο μέχρι στιγμής (δείτε εδώ ποιο είναι το επόμενο) και δεν θέλει κανείς να το χάσει, όποια κι αν είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στην καλύβα.

Μπήκαν κατευθείαν στο αεροπλάνο για Μαϊάμι - Αυτή η ομάδα κέρδισε

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να φέρουν τον πόντο και έτσι να συνεχιστεί το ματς, επομένως στο αεροπλάνο θα μπουν οι Κόκκινοι, οι οποίοι θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Κάποιοι από αυτούς είχαν ζήσει κάτι παρόμοιο στους προηγούμενους κύκλους, όμως κάθε φορά είναι διαφορετική.

Διαβάστε επίσης: Νικόλας Αγόρου: Πέντε ημέρες μετά - Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Του φεύγει το χέρι και χτυπάει στα γεννητικά μου όργανα» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ασημακόπουλο για τον Τάκη Καραγκούνια

Την ώρα που συζητούσαν οι Μπλε, όλα όσα συνέβησαν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στους φίλους του πως ο Τάκης Καραγκούνιας τον έχει χτυπήσει όχι μόνο μία φορά, αλλά νωρίτερα το χτύπημά του ήταν και το τελειωτικό για εκείνον αφού άγγιξε την ευαίσθητη περιοχή του.

Διαβάστε επίσης: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη;

«Βλέπω έναν Τάκη Καραγκούνια που συνέχεια μου κάνει επίθεση. Δύο φορές με έχει χτυπήσει κιόλας σε μία περιοχή ευαίσθητη για τον άντρα», είπε αρχικά και εξήγησε τι συνέβη στους συμπαίκτες του: «Στον τελευταίο πόντο, έπαιζε ο Σάκης ενάντια στην Σταυρούλα κι εγώ ήμουν στην πλευρά του Σάκη και ερχόταν εκνευρισμένος και μου έκανε τζατζαρίσματα. Σε μία φάση του φεύγει το χέρι και χτυπάει στα γεννητικά μου όργανα. Του λέω "Είσαι καλά; Είσαι τρελός"».

Έσπασαν πιάτα, χόρεψαν τον χορό της κοιλιάς και έκαναν μπάνιο - Σε χωριστά κρεβάτια ο Σάκης & η Μαριαλένα στο Μαϊάμι

Λίγο πριν ανακοινωθεί ο παίκτης που αποχωρεί οι Διάσημοι ταξίδεψαν με αεροπλάνο μέχρι το εξωτικό Μαϊάμι και άφησαν πίσω του Μαχητές με τα προβλήματά τους. Φυσικά, όσα είδαν και έζησαν ήταν πρωτόγνωρα για όλους τους παίκτες και σίγουρα θα μιλούν γι' αυτά για πολλές μέρες ακόμα.

Βρέθηκαν αρχικά σε ένα από τα πιο καλά και εντυπωσιακά εστιατόρια της πόλης, όπου έφαγαν και χόρεψαν, με όλους τους παίκτες να δοκιμάζουν τον χορό της κοιλιάς με σπαθιά στο κεφάλι, ενώ δεν έλειψε και η ελληνική συνήθεια με το σπάσιμο πιάτων.

Στη συνέχεια βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έκαναν μπάνιο και ξεκουράστηκαν, με τον Σάκη και την Μαριαλένα να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια για να μη δώσουν στόχο στους τηλεθεατές και το επόμενο πρωί πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Formula 1, με την Ρουμελιώτη να θαυμάζει τους οδηγούς και τον Κατσούλη να ζηλεύει, όσο οι υπόλοιποι χαιρετούσαν τους διάσημους που βρίσκονταν εκεί.

ΩΠΑ - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Όπως κάθε εβδομάδα, αν και αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα, οι δύο ομάδες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα μαζέψει όσα πράγματα έχει στην καλύβα και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα.

Οι Κόκκινοι φανερά χαλαροί, ιδιαίτερα μετά το ταξίδι τους στο Μαϊάμι και εφόσον δεν έχουν κάποιον δικό τους παίκτη υποψήφιο, έφτασαν ως απλοί παρατηρητές, ενώ οι Μπλε περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα του κοινού, διότι δεν ήθελαν να γίνει κάποιο "λάθος" και τελικά να φύγει κάποιος καλός αγωνιστικά παίκτης.

Τα πράγματα, όμως, έγιναν όπως ακριβώς σας είχαμε εξηγήσει ήδη! Ο Γιώργος Λιανός μετά από την συζήτηση που ξεκίνησε για το ταξίδι, αλλά και τα προβλήματα των διαγωνιζόμενων, ανακοίνωσε πως το πρόσωπο που αποχωρεί δεν είναι άλλο από την Ρία Κολοβού. Κάποιοι πέτυχαν τον σκοπό τους, άλλοι ξαφνιάστηκαν και άλλοι απογοητεύτηκαν.