«Μην με εκμεταλλεύεστε! Δεν...» - Η απάντηση Οικονόμου και Παυλόπουλου στις δηλώσεις της Κουτροκόη 

«Αγάπη μόνο επί δύο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μην με εκμεταλλεύεστε! Δεν...» - Η απάντηση Οικονόμου και Παυλόπουλου στις δηλώσεις της Κουτροκόη 

Τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο συνάντησε το πρωί της Τετάρτης 10/5 η κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και ο Στέλιος Δρουμαλιάς έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ. Οι δύο παρουσιαστές ρωτήθηκαν για τις τελευταίες δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδάς τους, Ντόρας Κουτροκόη, η οποία πρόσφατα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την ζωή της.

Η απάντηση Οικονόμου - Παυλόπουλου στις δηλώσεις της Κουτροκόη

Αρχικά, ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε: «Επειδή αγαπώ τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τους νέους, και δε μπορώ να αρνηθώ, μην με εκμεταλλεύεστε. Δεν θέλω να πω τίποτα. Με τη Ντόρα είμαστε έτσι κι αλλιώς φίλοι, γνωριζόμαστε και αγαπιόμαστε πολλά χρόνια. Δεν θέλω να πω τίποτα για τα παιδιά, καλή επιτυχία».

«Τι σας είπε ο Οικονόμου; Αγάπη μόνο; Αγάπη μόνο επί δύο» είπε με τη σειρά του ο Άκης Παυλόπουλος.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της

Η Ντόρα Κουτροκόη μετά την ξαφνική απομάκρυνσή της από το κανάλι του ΣΚΑΙ, προχώρησε ήδη στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, κάνοντας πρεμιέρα με νέα εκπομπή στο Action 24 πριν από λίγες μέρες. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 3/5 για το νέο της εγχείρημα, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για τους δύο πρώην συναδέλφους της, Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου.

Όταν εκείνη "εκδιώχθηκε" και διαλύθηκε η συνεργασία τους, οι σχέσεις της με τους δύο άντρες ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτες, εφόσον δεν είχαν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί της, με την ίδια να δηλώνει απογοητευμένη από την στάση τους, ωστόσο πλέον φαίνεται πως η παρουσιάστρια τα έχει αφήσει όλα πίσω της (δείτε εδώ γιατί είχε "σφαχτεί" με την Κατερίνα Καινούργιου).

«Άγχος είχα. Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη φορά, αλλά ήταν όλα όπως τα περίμενα», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν της ευχήθηκαν καλή επιτυχία οι Παυλόπουλος και Οικονόμου, δήλωσε: «Δεν μου ευχήθηκαν αλλά φαντάζομαι θα θέλουν να έχω επιτυχία. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό, παιδιά. Θέλω να μιλήσω για τη δική μου εκπομπή».

Και κατέληξε αναφερόμενη στον Γιώργο Παπαδάκη, επισήμανε: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη έχω συνεργαστεί τέλεια όσο ήμουν εκεί και χαίρομαι που βλέπω ότι συνεργάζονται υπέροχα με τη Μαρία (Αναστασοπούλου)».

Η ίδια, ωστόσο, λίγες ώρες νωρίτερα είχε παραχωρήσει άλλη μία συνέντευξη σε εκπομπή της νέας της τηλεοπτικής στέγης και μίλησε λίγο παραπάνω για όσα συνέβησαν στο ΣΚΑΙ πίσω από τις κάμερες:

«Δουλεύω ως ρεπόρτερ από το 1998 μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτό το να μου ανακοινωθεί μέσα σε μία νύχτα χωρίς προειδοποίηση, δεν μου έχει ξανατύχει. Σίγουρα έβλεπα ότι ο ρόλος μου στην εκπομπή ήταν περιορισμένος και ότι σιγά-σιγά μίκραινε, ψαλιδιζόμουν. Το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση και τη στήριξαν και οι δύο συμπαρουσιαστές μου. Δηλαδή και ο Δημήτρης και ο Άκης δεν πήραν θέση σε αυτό το ψαλίδισμα εξ αρχής. Δεν το περίμενα από αυτούς, τούς εμπιστευόμουν».

«Σε καμία περίπτωση δεν με έκανε να αναθεωρήσω την άποψή μου για τη δουλειά μου. Αυτό που συνέβη δεν με έκανε να την αγαπήσω λιγότερο. Η δουλειά μας είναι σκληρή, πάρα πολύ ανταγωνιστική, αυτά μπορεί να συμβούν, αλλά καλά θα ήταν να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο», κατέληξε.