«Δυστυχώς...» - Η αποκάλυψη της Στέλλας Κονιτοπούλου για τον Πασχάλη Τερζή

Αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη το περιοδικό Λοιπόν και το δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Η τραγουδίστρια λοιπόν, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της σήμερα με τον Πασχάλη Τερζή (δείτε φωτογραφία του γιου του) με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν.

Οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το τραγούδι "Οινοπνευματάκι", που είχε κάνει τεράστια επιτυχία την εποχή εκείνη, παρόλο που ήταν κόντρα.

Οι σχέσεις Κονιτοπούλου - Τερζή σήμερα

Κάποια στιγμή έγινε ένα πάντρεμα, αναφέρομαι στο τραγούδι «Οινοπνευματάκι», το ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή. Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτή η ωραία συνεργασία;

Τότε ήμουν στο δυναμικό της Sony Music, που εκπροσωπούσε πολλούς σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές. Ο παραγωγός μου, λοιπόν, Γιάννης Δουλάμης ήταν και παραγωγός του σπουδαίου Πασχάλη Τερζή. Εκείνος σκέφτηκε αυτό το φοβερό πάντρεμα της καθαρόαιμης λαϊκής φωνής με τη νησιώτικη χροιά, που ήταν εντελώς κόντρα. Αυτό όμως μάλλον εντυπωσίασε τον κόσμο κι έτσι το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, έγινε τεράστια επιτυχία.

Σήμερα έχετε κάποια επικοινωνία με τον Πασχάλη Τερζή; Γνωρίζετε πώς είναι με την υγεία του;

Δεν έχω επικοινωνία δυστυχώς. Έχει τον απεριόριστο θαυμασμό μου για όσα έχει προσφέρει και γιατί αποφάσισε να πάρει απόσταση, όταν η καριέρα του έπιασε κορυφή. Αυτό θέλει μεγάλη δύναμη και θάρρος. Επίσης, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Εύχομαι να είναι πάντα καλά.

Πασχάλης Τερζής

Που βρίσκεται σήμερα ο Πασχάλης Τερζής

Ο Πασχάλης Τερζής πλέον έχει αποτρεβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ήταν μια προσωπική του απόφαση. Αναμφίβολα, ως Έλληνας τραγουδιστής έχει αφήσει για τα καλά το δικό του στίγμα στην μουσική βιομηχανίας λόγω του ταλέντου του.

Πλέον ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του (δείτε εδώ την κούκλα σύζυγό του) κατοικούν μόνιμα έξω από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Εκεί ο σπουδαίος τραγουδιστής έχει σπίτι μέσα στην φύση. Ο κήπος του είναι τεράστιος και μέσα σε αυτόν έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι όπου καλλιεργεί λαχανικά. Αυτή μάλιστα, είναι η νέα του ασχολία μετά το τραγούδι.

Πολλές λοιπόν φορές έχουμε δει το σπίτι του Πασχάλη Τερζή από αναρτήσεις που κάνει η κόρη του, Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μια λοιπόν από αυτές τις αναρτήσεις μας έδειξε το μποστάνι του, για το οποίο είναι πολύ περήφανος.

Το σπίτι του Πασχάλη Τερζή