«Ήμουν από την Ελλάδα στην προηγούμενη ζωή μου» - Η ηλικία και η ζωή της Loreen που επέστρεψε στην Eurovision 12 χρόνια μετά την νίκη της

Η αγάπη της τόσο για την χώρα μας όσο και για την... φέτα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / loreenofficial
Instagram / loreenofficial

Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/5 απολαύσαμε την Loreen με την Σουηδία, 11 χρόνια μετά την νίκη της στον μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι Euphoria (δείτε εδώ ποιες χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου).

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται λοιπόν ξανά με το τραγούδι «Tattoo» και είναι το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα, η ίδια, μερικές ώρες πριν τον ημιτελικό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο, Απόστολο Ματάμη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αγάπη της στην Ελλάδα.

Η αγάπη της Loreen για την Ελλάδα & οι δηλώσεις της για την επιστροφή στην Eurovision

«Νιώθω φανταστικά πάρα πολύ καλά. Είμαι τόσο χαρούμενη και ειλικρινά δεν ήξερα ότι ο κόσμος ήθελε να επιστρέψει στο διαγωνισμό. Δεν το γνώριζα, αν το ήξερα νωρίτερα θα ερχόμουν νωρίτερα», είπε αρχικά την επάνοδό της στη Eurovision μετά από τόσα χρόνια.

Για την πρόβα της είπε: «Θα κάνω σίγουρα αλλαγές, είναι μία διαδικασία βήμα βήμα, η ομάδα μου δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι δύσκολη η παρουσίαση, είναι πολλά τα πράγματα, ο καπνός, τα χρώματα… Θέλει χρόνο. Πρέπει να είναι τέλειο».

Μάλιστα, την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως πριν μερικές μέρες, στη διάρκεια μιας συνέντευξης στην ίδια εκπομπή, έβγαλε ένα κομμάτι φέτα και το έφαγε. «Αγαπώ τη φέτα, το ψυγείο είναι γεμάτο φέτα. Σας το υπόσχομαι, ήμουν από την Ελλάδα στην προηγούμενη ζωή μου. Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το ‘χει πει η μητέρα μου… ίσως είμαι Ελληνίδα. Ελλάδα σ’ αγαπάω! Σας ευχαριστώ και θα τα δώσω όλα».

Το βιογραφικό της Loreen

Η Λορέν Ζινέμπ Νόρα Ταλχαουί ή αλλιώς Lorine Zineb Nora "Loreen" Talhaoui, γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1983 και η ηλικία της είναι 40 ετών. Είναι Σουηδή τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός.

Η Λορίν γεννήθηκε στη Στοκχόλμη, στη Σουηδία, αλλά η καταγωγή της είναι από το Μαρόκο. Έγινε γνωστή στο ευρύ σουηδικό κοινό μετά την συμμετοχή της στην σουηδική εκδοχή της μουσικής εκπομπής Idol 2004, συμμετέχοντας ως Λορέν Ταλχαουί. Κατά την διάρκεια των προκριματικών γύρων, τερμάτισε στην τρίτη θέση μετά από την ψήφο του κοινού.

Τελικά, κατέλαβε την τέταρτη θέση. Την επόμενη χρονιά, η Λορίν κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ, "The Snake", με το συγκρότημα Rob'n'Raz και έγινε τηλεοπτική παρουσιάστρια στο TV400. Εργάστηκε ως παραγωγός και σκηνοθέτης για αρκετά ριάλιτι σόου στην σουηδική τηλεόραση. Το 2011, κυκλοφόρησε το σινγκλ "My Heart Is Refusing Me", το οποίο σημείωσε εμπορική επιτυχία στη Σουηδία.