Eurovision 2023: Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη για την Τζένη Μελιτά και την Μαρία Κοζάρη

Το μήνυμα του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

To βράδυ της Τρίτης 9/5 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Α ημιτελικός της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου και συγκεκριμένα στην «M&S Bank Arena». Τον σχολιασμό τόσο για την ΕΡΤ1 όσο και για το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ έκαναν η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά, με το twitter να στήνει πάρτι με τα επικά σχόλια εξαιτίας της απουσίας του Γιώργου Καπουτζίδη.

Την ώρα λοιπόν που στο twitter ζητούσαν να επιστρέψει ο Καπουτζίδης, εκείνος έκανε μια ανάρτηση για τις δυο παρουσιάστριες, την ώρα που η Τζένη ακούει τις τελευταίες ώρες πολύ άσχημα σχόλια.

Η ανάρτηση του Καπουτζίδη για Τζένη και Μαρία στην Eurovision

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε «Να περάσετε τέλεια και εμείς μαζί της».

Eurovision 2023 Γιώργος Καπουτζίδης

Ο λόγος που δεν παρουσιάζει φέτος το μουσικό διαγωνισμό

«Μου αρέσει αυτή η ησυχία. Ακόμα και η Eurovision ότι έπρεπε τον Μάιο να είμαι απίκο γιατί γίνεται αυτό, τώρα πια δεν το πολυθέλω. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα, δεν θέλω να μου γίνει και αγγαρεία. Με την Μαρία Κοζάκου βλεπόμαστε και αγαπιόμαστε και εκτός Eurovision. Κάπου λίγο φτάνει.

Καταρχάς κόντεψα να πεθάνω αυτή τη φορά που πήγα. Αφού σκέφτηκα πόσο πιο καθαρά να στο πει ο Θεός ότι έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου. Τι δουλειά είχες να πας με το σπασμένο χέρι να κυκλοφορείς στο στάδιο; Πάρε τώρα έναν ιό και κάτσε στο νοσοκομείο».

«Στο παρελθόν απαντούσα στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν βγάζει κάπου αυτό. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς με κάποιον. Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα και στον άνθρωπο και στην ανθρωπότητα. Υπάρχει και μίσος και κακία και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την κακία του άλλου που έχει για μένα. Να το λύσει μόνος του. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ να μην μπει σε μένα η κακία και το μίσος. Δεν θα με φάει το μίσος του αλλουνού, σε μένα να μην μπει μέσα», απάντησε έπειτα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και κατέληξε: «Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα από τη στιγμή που εγώ έκανα coming out το 2020 μιλάω πιο πολύ καθαρά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, όχι κάθε τρεις και λίγο. Και να μου γράψει τώρα κάποιος «Ψόφος» στο Twitter τι θα πάθω; Καρδιακή προσβολή; Δεν υπάρχει κάποια συνέπεια.

Εγώ εστιάζω περισσότερο ότι αυτά που λέω βοηθούν τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές και μέσα από τον δημόσιο λόγο μου. Σε όλο αυτό που έγινε στο θέατρο, δεν παρεμβαίνω στη διαδικασία που γίνεται στο δικαστήριο. Έχουμε πάει εκεί πια. Θέλω το θέατρο να είναι ένας χώρος ασφαλής για αγόρια και για κορίτσια και να μπορούν να λάμψουν. Οι γυναίκες έχουν ταλαιπωρηθεί στο πέρασμα των χρόνων».