«Κοζάκου χωρίς Καπουτζίδη, πιτόγυρο χωρίς κρεμμύδι» - "Σάλος" στο twitter για την απουσία του από την Eurovision 2023

Η ανάρτησή του για την Τζένη Μελιτά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 είναι στον αέρα και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση. Την ίδια στιγμή μέσω της ΕΡΤ ακούγονται οι φωνές της Τζένης Μελιτά (δείτε εδώ το ξενοδοχείο που μένει) και της Μαρίας Κοζάκου, οι οποίες μεταδίδουν όλα όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ, πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια του Πρωιάν σε είδον την μεσημβρίαν κατέχει την θέση που για πολλά χρόνια απολαμβάναμε τον Γιώργο Καπουτζίδη, με την ίδιο λίγο πριν εκείνη βγει στον αέρα μαζί με την πρώην συνάδελφό του, να τους εύχεται με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη για την Τζένη Μελιτά και την Μαρία Κοζάκου στην Eurovision 2023

Καπουτζίδης Μελιτά Κοζάκου Eurovision 2023

Το κοινό, παρόλο που ο ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει αυτό τον ρόλο του αναμεταδότη, επιμένει να θέλει να τον ξαναδεί, γεμίζοντας το twitter με μηνύματα θλίψης για την απουσία του, ζητώντας τον πίσω.

Ο πραγματικός λόγος της απουσίας του

Στον Κώστα Τσουρό και στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/10/22 ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφαση να αποχωρήσει από την Eurovision, όπου τα τελευταία 10 χρόνια είναι ο σχολιαστής του διαγωνισμού.

«Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί η Eurovision και με στενοχωρεί που σας απασχολεί. Γιατί θα ήθελα να σας απασχολεί το έργο μας. Η Eurovision είναι μέσα στα πράγματα που τα έζησα, τα χόρτασα, πέρασα πολύ ωραία.

Κι αν θέλω να έχω μια ζωή πιο ήσυχη, πιο μετρημένη και πιο κεντραρισμένη στο νησί μου και στη ζωή που έχω φτιάξει εκεί, είναι και αυτή ένα από τα πράγματα που πρέπει να το αφήσω πίσω. Είναι επιλογή μου να το αφήσω πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.