«Τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο! Δεν...» - Κόλαφος ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα δικαστήρια με την Σίσσυ Χρηστίδου

Η μάχη για την συνεπιμέλεια, το ποσό που έχει δώσει μέχρι σήμερα και οι διαρροές για τις δίκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο! Δεν...» - Κόλαφος ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα δικαστήρια με την Σίσσυ Χρηστίδου

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο τους. Θέλοντας να σταματήσει ο όλος σχολιασμός γύρω από τα δικαστήρια, καθώς δεν κάνουν καλό ούτε στους ίδιους ούτε στα παιδιά τους, απάντησε ανοιχτά στα όσα γράφονται κατά διαστήματα.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε αρχικά στα δικαστήρια για την διατροφή, καθώς η παρουσιάστρια τον κατηγόρησε πως δεν την πληρώνει - δείτε διαλόγους μέσα από τη δίκη.

Τώρα ωστόσο βρίσκονται ξανά στα δικαστήρια για την συνεπιμέλεια που διεκδικεί ο τραγουδιστής και μαθεύτηκε πως έχασε. Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε ο ίδιος συνεχίζει να την διεκδικεί.

Οι αποκαλύψεις του Θοδωρή Μαραντίνη για την διαμάχη με την Χρηστίδου

«Έγιναν δύο δικόγραφα, η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα, τα οποία απορρίφτηκαν. Εγώ ζήτησα δύο και εγκρίθηκε το ένα. Είναι προφανές ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Στην πράξη, αν θέλουμε να το πούμε πιο λαϊκά, έδωσε μία ισοπαλία. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια και θα κινηθώ νομικά ξανά. Αυτό ήταν ασφαλιστικά μέτρα, για μία προσωρινή διαδικασία. Υπάρχει κι άλλη διαδικασία. Κι επειδή είπατε ότι έχει τελεσιδικήσει, που ήταν πάλι εσφαλμένο, δεν έχει τελεσιδικήσει, που σημαίνει ότι σε αυτή τη φάση δεν έχασα κάτι. Εγώ απλά διεκδικώ κάτι, δεν έχασα κάτι» αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πότε βλέπει τα παιδιά του: «Παίρνω τα παιδιά την Κυριακή το πρωί και τα παραδίδω την Τετάρτη, είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι της μαμάς τους. Τα οικονομικά ορίζονται από την οικονομική δύναμη του κάθε γονέα και τα έξοδα των παιδιών. Ο χρόνος δεν έχει σχέση. Θεώρησα μετά από κάποιο σημείο, ότι δικαιούμαι να συμμετέχω για τα παιδιά μου, όπως συμμετείχα στα 12 χρόνια γάμου αυτόματα στην απόφαση που θα πάνε τα παιδιά, αν θα κάνουν γαλλικά, δικαιούμαι να έχω λόγο σε αυτό, ή αν θα κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό να μην πρέπει να παρακαλέσω».

Δείτε επίσης: «Αν με ρωτάς...» - Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για το ενδεχόμενο γάμου!

«Σίγουρα δεν ήθελα να φτάσουμε εκεί. Υπάρχουν στιγμές που έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, αλλάξανε πολύ τα πράγματα με το που έθεσα αυτό το ζήτημα. Τα οικονομικά είναι ξεχωριστό κομμάτι. Όταν έχω τη μισή βδομάδα τα παιδιά, σημαίνει ότι κάνω κάποια έξοδα. Είναι κοινή λογική το να δούμε τα έξοδα των παιδιών. Το σχολείο το πληρώνω πλήρως εγώ από την πρώτη ημέρα εγώ».

Όσον αφορά την διατροφή για την οποία ξεκίνησαν όλα είπε:«Ποτέ δε σταμάτησα να την πληρώνω. Ακόμα και την περίοδο του covid που ο κλάδος μου έπαθε τεράστια ζημιά, συνέχισα να πληρώνω διατροφή. Εκείνη την περίοδο είτε δανείστηκα, είτε πούλησα, είτε εκποίησα πράγματα, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, βρήκα τον τρόπο στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1500 ευρώ. Στη χειρότερη στιγμή μου. Μπορεί να μην έπαιρνε το ποσό που είχε οριστεί, όσο άδικο και αν το θεωρώ αλλά έμπαινε η διατροφή. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ, οπότε δε δέχομαι να ακούσω στον δρόμο από δημοσιογράφους ή εκπομπές που παίρνουν κάποια πληροφορία ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή».

«Το ταξίδι στο Λας Βέγκας που έχει ειπωθεί, είχε γίνει πριν το διαζύγιο. Αυτοκίνητο δεν έχω πάρει εγώ 80.000 ευρώ. Η Σίσσυ έχει πάρει αυτοκίνητο 80.000 ευρώ με μετρητά. Εγώ νοικιάζω αυτοκίνητο με τη μέθοδο του leasing με 460 ευρώ τον μήνα… Να λέμε πράγματα που στέκουν. Ότι ταξίδια έχω καταφέρει να πάω μετά το διαζύγιο, ήταν με τα παιδιά μου. Το αν βρήκα τρόπο να πάω ταξίδι και διακοπές με τα παιδιά μου, είναι άλλο. Πρέπει να υπάρχει και μια ισορροπία. Όταν τα παιδιά κάνουν μια πολυτελή ζωή με τη μαμά τους, και είμαι ευτυχής γι’ αυτό, πρέπει κι εγώ να τους δώσω κάτι», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: «Το παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει» - Ασύλληπτη σπόντα από την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA!

Η κατάθεση των παιδιών Μαραντίνη - Χρηστίδου στο δικαστήριο

«Τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο. Ήταν μια διαδικασία που κρίθηκε απαραίτητη με βάσει τα όσα τέθηκαν δικαστικά. Οι γονείς δεν είναι παρόντες σε αυτή τη διαδικασία, ούτε ξέρουμε τι είπαν. Είναι πολύ στενάχωρο το ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και δεν ξέρω και το γιατί γίνεται όλο αυτό. Ξεκίνησε πολύ διαφορετικά.

Είχαμε μια πολύ καλή συνεννόηση με την Σίσσυ, χωρίσαμε συνεναιτικά, συμφωνήσαμε, κάποια τα βρήκαμε εύκολα, κάποια δύσκολα, προσπαθήσαμε πάνω σε αυτό και ξαφνικά, με το που τέθηκε το θέμα της συνεπιμέλειας, γίνεται όλο αυτό. Δε ζήτησα εγώ να πάνε τα παιδιά στο δικαστήριο. Κρίθηκε απαραίτητο. Δε θέλω να εκθέσω όλο το δικαστικό αγώνα. Κανέναν από τα δικαστικά ρεπορτάζ που έχω ακούσει δεν είναι τεκμηριωμένο. Κανείς δεν έχει πάρει τη δική μου πλευρά, είναι μόνο η άλλη πλευρά. Κανείς δε με πήρε τηλέφωνο. Κανείς δε πήρε τη δική μου γνώση».

«Εγώ έχω οδηγήσει στο δικαστήριο όταν άρχισα να έχω πρόβλημα με την πληρωμή. Το συζήτησα με τη Σίσσυ, δε το δέχτηκε και πήγαμε αναγκαστικά στο δικαστήριο. Οι δικαστικές κινήσεις από την άλλη πλευρά αφορούσαν άλλα θέματα που είναι πιο πληγωτικά… Κάθε φορά έπρεπε να ειπωθεί αν εγώ θα έχω τα παιδιά ή όχι. Έχει ειπωθεί ότι έχω χάσει όλα τα δικαστήρια που στην πράξη είναι το ακριβώς αντίθετο.

Στα 2 δικαστήρια για τα οικονομικά, μειώθηκε η διατροφή. Στα δικαστήρια για την επικοινωνία μου με τα παιδιά αυξήθηκε ο χρόνος της επικοινωνίας μου. Βγαίνει μια παραφιλολογία ότι έχω χάσει όλα τα δικαστήρια. Όλο αυτό το καιρό, εγώ θεωρώ ότι είναι καλό για τα παιδιά και για τη μητέρα τους να μη μιλάω. Να μην εκθέσω κανέναν», αποκάλυψε.

Και ξέσπασε: «Λένε πράγματα που θίγουν μόνο εμένα και μου κάνει εντύπωση. Μετά από τόσο καιρό βγαίνω και είναι ίσως η τελευταία φορά, για να ζητήσω από κάποιους ανθρώπους όταν λένε ότι κάνουν δικαστικό ρεπορτάζ, να μεταφέρουν τη δικαστική απόφαση».