«Η Σίσσυ έχει πάρει αυτοκίνητο 80.000 ευρώ με μετρητά! Τα παιδιά κάνουν μια πολυτελή ζωή μαζί της» - Ξέσπασε ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Να λέμε πράγματα που στέκουν! Πρέπει κι εγώ να τους δώσω κάτι, να υπάρχει μια ισορροπία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Σίσσυ έχει πάρει αυτοκίνητο 80.000 ευρώ με μετρητά! Τα παιδιά κάνουν μια πολυτελή ζωή μαζί της» - Ξέσπασε ο Θοδωρής Μαραντίνης

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 10/5 ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, στις δικαστικές τους περιπέτειες αλλά και στην συνεπιμέλεια των δυο παιδιών που έχουν, τα οποία όπως κατέθεσαν (δείτε εδώ τι είπε).

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά τους

«Ποτέ δε σταμάτησα να την πληρώνω. Ακόμα και την περίοδο του covid που ο κλάδος μου έπαθε τεράστια ζημιά, συνέχισα να πληρώνω διατροφή. Εκείνη την περίοδο είτε δανείστηκα, είτε πούλησα, είτε εκποίησα πράγματα, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, βρήκα τον τρόπο στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1500 ευρώ. Στη χειρότερη στιγμή μου. Μπορεί να μην έπαιρνε το ποσό που είχε οριστεί, όσο άδικο και αν το θεωρώ αλλά έμπαινε η διατροφή. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ, οπότε δε δέχομαι να ακούσω στον δρόμο από δημοσιογράφους ή εκπομπές που παίρνουν κάποια πληροφορία ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή!

Το ταξίδι στο Λας Βέγκας που έχει ειπωθεί, είχε γίνει πριν το διαζύγιο. Αυτοκίνητο δεν έχω πάρει εγώ 80.000 ευρώ. Η Σίσσυ έχει πάρει αυτοκίνητο 80.000 ευρώ με μετρητά. Εγώ νοικιάζω αυτοκίνητο με τη μέθοδο του leasing με 460 ευρώ τον μήνα… Να λέμε πράγματα που στέκουν. Ότι ταξίδια έχω καταφέρει να πάω μετά το διαζύγιο, ήταν με τα παιδιά μου. Το αν βρήκα τρόπο να πάω ταξίδι και διακοπές με τα παιδιά μου, είναι άλλο. Πρέπει να υπάρχει και μια ισορροπία. Όταν τα παιδιά κάνουν μια πολυτελή ζωή με τη μαμά τους, και είμαι ευτυχής γι’ αυτό, πρέπει κι εγώ να τους δώσω κάτι», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μάλιστα, απάντησε και για τα δημοσιεύματα που τον θίγουν: «Λένε πράγματα που θίγουν μόνο εμένα και μου κάνει εντύπωση. Μετά από τόσο καιρό βγαίνω και είναι ίσως η τελευταία φορά, για να ζητήσω από κάποιους ανθρώπους όταν λένε ότι κάνουν δικαστικό ρεπορτάζ, να μεταφέρουν τη δικαστική απόφαση».