Αυτή είναι η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ - Πασίγνωστη ηθοποιός η συμπρωταγωνίστριά του

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast Star μίλησε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της για την επιστροφή της στην ιδιωτική τηλεόραση μετά από την περυσινή της συμμετοχή στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θα πρωταγωνιστήσει ξανά σε νέα έκδοση σε μία σειρά που την ανέδειξε τηλεοπτικά στη δημόσια τηλεόραση, στο «Ορκιστείτε παρακαλώ».

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Φιλίνη έπαιζε τον ρόλο της δικηγόρου του «Ορκιστείτε παρακαλώ» στην «αυθεντική» έκδοσή του με τον ρόλο του δικαστή να έχει τότε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Ελένη Φιλίνη & Μάρκος Σεφερλής μαζί στην σειρά του ΣΚΑΙ

Μάλιστα, στην εν λόγω σειρά θα είναι και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος θα ηγείται του cast στο reboot της οικογενειακής κωμωδίας των 80s, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, λίγο καιρό μετά την μεταφραφή του στο συγκεκριμένο κανάλι (δείτε εδώ ποιος φημολογείται πως θα τον αντικαταστήσει στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο 5 χ 5).

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Φιλίνη έπαιζε τον ρόλο της δικηγόρου του «Ορκιστείτε παρακαλώ» στην «αυθεντική» έκδοσή του με τον ρόλο του δικαστή να έχει τότε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Μάρκος Σεφερλής αναβιώνει το “Ορκιστείτε παρακαλώ” του αγαπημένου φίλου και συγγραφέα Κώστα Παπαπέτρου που το κάναμε και παλαιότερα. Το κουβεντιάσαμε και μάλλον θα γίνει. Και θα είναι πάρα πολύ ευχάριστο θεωρώ. Δεν ξέρω τι ρόλο θα έχω. Σε κάποιο επεισόδιο μπορεί να κάνω τη δικηγόρο, σε κάποιο την πρόεδρο, δεν ξέρω. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο Μάρκος δεν θα κάνει τον δικαστή. Θα κάνει διάφορους ρόλους, κάθε επεισόδιο θα είναι διαφορετικό. Είμαι σίγουρη πως θα έχει επιτυχία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μες το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.