Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα παιχνίδια με τον νουνίτο - "Τρελάθηκαν" με τις φωνούλες του μπέμπη

Σίγουρα χαζογονείς!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφυγαν από το εντυπωσιακό σπίτι τους στον Διόνυσο με το τζακούζι στον κήπο και μετακόμισαν σε μία νέα περιοχή, με το διαμέρισμά τους να είναι μεγαλύτερο πλέον και να έχει ξεχωριστό δωμάτιο για τον μικρό τους μπέμπη (δείτε εδώ φωτογραφία από το νέο σπίτι).

Δεν έχουν προλάβει ακόμα να εγκατασταθούν κανονικά, ωστόσο έχουν μπει τα βασικά, όπως είναι τα έπιπλα και τα μαγειρικά τους σκεύη, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, με την influencer να τρέχει να διαλέξει ταπετσαρίες και χρώματα.

Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τα παιχνίδια του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον νουνίτο

Παρόλα αυτά, απολαμβάνουν την ρουτίνα τους στον νέο τους χώρο και η διάσημη instagrammer δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες μέσα από αυτό. Το πρωί της Τετάρτης 10/5, μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον σύντροφό της την ώρα που έπαιζε με τον "νουνίτο", όπως τον αποκαλούν, στο κρεβάτι τους, με τις φωνούλες του να τους γεμίζουν χαρά και χαμόγελα (δείτε εδώ το σώμα της 3,5 μήνες μετά τη γέννα).

«Δεν θέλω ο μικρός να περάσει...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/4 η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για τη νέα της ζωή με τον γιο της, αλλά και όσα βιώνουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου -δείτε εδώ για πρώτη φορά το προσωπάκι του γιου του.

Η ίδια ανέφερε πως ο μικρός της βρίσκεται διαρκώς μαζί της, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο στην οικογένεια να το κρατά, όμως δεν τους πειράζει, γιατί ο μικρός όπως φαίνεται τρελαίνεται για βόλτες! Καθ' όλη την διάρκεια της συνέντευξης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν δίπλα της στον καναπέ και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Είναι δύσκολο αυτό που περνάτε οι γυναίκες, οι ορμόνες, η ζωή, δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες. Είναι δύσκολο για το ζευγάρι να αντιληφθεί τη μεγάλη αλλαγή, κάποια πράγματα που κάναμε δεν μπορούμε να τα κάνοπουμε. Θέλει κι ένα μέτρο.

Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει να ακουμπάνε πολύ το μωρό. Στο ταξίδι μας στο Κάιρο η γιαγιά της υπόθεσης ήμουν εγώ. Έχω σοβαρό άγχος. Εμείς που είμαστε από μονογονεϊκή οικογένεια.. Δεν θέλω ο μικρός να περάσει όλα αυτά που έχουμε περάσει εμείς», είπε βουρκωμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.