«Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν…» - Άναυδος ο Λιάγκας με τις αποκαλύψεις του Παπαδάκη για το debate

«Μετάνιωσα που πήγα, ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν…» - Άναυδος ο Λιάγκας με τις αποκαλύψεις του Παπαδάκη για το debate

Μετά το τέλος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης από το πλατό του, στο Πρωινό. Συζήτησε λοιπόν με τον Γιώργο Λιάγκα τα όσα σημειώθηκαν στο debate, τόσο πίσω όσο και μπροστά από τις κάμερες.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής, είχε μια πολύ αμήχανη στιγμή ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δέχομαι ερωτήματα του γιατί δεν ρώτησα τον Μητσοτάκη αυτό, γιατί δεν ρώτησα τον Τσίπρα το άλλο. Καθόμασταν με αλφαβητική σειρά κι έγινε μία κλήρωση που με βάση αυτή την κλήρωση είχαμε το δικαίωμα να απευθύνουμε ερώτηση σε έναν αρχηγό σε μία ενότητα και όχι και στις άλλες. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω και άλλα πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές μας είπαν «σουτ», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής που εκπροσώπησε το κανάλι του.

Οι αποκαλύψεις του Παπαδάκη στον Λιάγκα για το debate

Όσον αφορά τα πρόσωπα που τους έκαναν συνέχεις «σουτ» δεν ήθελε να τα αποκαλύψεις, συνεχίζοντας «Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Απαγορευόταν όταν μιλούσε ένας πολιτικός αρχηγός, να γίνει πλάνο σε άλλον. Στο κοντρόλ ήταν εκπρόσωποι κομμάτων, έκαναν και σκηνοθεσία. Το ότι δεν είχες τη δυνατότητα, με βάση τις ερωτήσεις να κάνεις παρέμβαση, είναι σαν να κάθεσαι σαν γλάστρα και να παρακολουθείς τη συζήτηση. Βαρέθηκα, βαρέθηκα».

«Ήταν μια ανούσια διαδικασία. Αυτοί καθόρισαν τους όρους και δεν τους άρεσε κιόλας. Μετάνιωσα που πήγα. Όταν μου προτάθηκε, ήταν αρνητική η απάντησή μου. Πήγα για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στον σταθμό. Στο επόμενο δεν θα πάω», είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε τα σκαλοπάτια στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έχοντας αποφασίσει να παίξει «άμυνα» και να μην μπει σε μια αντιπαράθεση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς - δείτε λοιπόν εδώ τα όσα είπε.