«Μου στέλνουν “Κατερίνα με το καλό”» - Η απάντηση της Καινούργιου για τον γάμο της με δικηγόρο

Ξέσπασε σε γέλια με ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου στέλνουν “Κατερίνα με το καλό”» - Η απάντηση της Καινούργιου για τον γάμο της με δικηγόρο

Την ροή του προγράμματος της εκπομπής Super Κατερίνα διέκοψε ξαφνικά η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 11/5 και συγκεκριμένα λίγο μετά τα όσα αναφέρθηκαν για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη, προκειμένου να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της μερικά μηνύματα που έλαβε εκείνη τη στιγμή στο κινητό της΄.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια πριν καν αποκαλύψει τι έγραφαν και αμέσως μετά είπε πως της εύχονται “η ώρα η καλή” καθώς κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που τη θέλει να παντρεύεται με κάποιον δικηγόρο.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται με δικηγόρο

«Παιδιά, καθίστε λίγο. Μου στέλνουν μηνύματα, πανικός, ότι γράφεται ένα άρθρο ότι παντρεύομαι έναν δικηγόρο. Που να ξέρω ποιος είναι, μου χρεώνουν έναν άνθρωπο που δε ξέρω καν. Ότι να ναι. Μου στέλνουν “Κατερίνα με το καλό”. Ρε παιδιά, πώς τα βγάζετε από το μυαλό σας όλα; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Τι μπούρδες; Δεν ισχύει! Κάθεστε και λέτε, “τι βλακεία να γράψω” και γράφετε ότι να’ ναι;», είπε γελώντας η παρουσιάστρια και πέρασε σε διαφημίσεις.

Οι τελευταίες της δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2/5 η Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια εξαίρεση και παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, μιλώντας για όλους και για όλα.

Η ίδια μίλησε από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής της πορείας, μέχρι και σήμερα ενώ εξέφρασε την επιθυμία της για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με κάποιον νέο έρωτα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στους πρώην συντρόφους τη και στη δημοσιότητα που εξασφάλισαν.

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινιούργιου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την μεγάλη της επιθυμία να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου. Θέλω να την δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά. Αυτό με νοιάζει. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, φταίω κι εγώ που έχω κάνει τις λάθος επιλογές. Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος.. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν απελπισμένη. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου.

Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.