«Ρε Θοδωρή όμως, να το πω τώρα» - Η ηχηρή αποκάλυψη της Καινούργιου για το διαζύγιο της Χρηστίδου με τον τραγουδιστή

«Βλέπεις ότι η μητέρα των παιδιών σου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ρε Θοδωρή όμως, να το πω τώρα» - Η ηχηρή αποκάλυψη της Καινούργιου για το διαζύγιο της Χρηστίδου με τον τραγουδιστή

Η πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Πρωινό σχετικά με το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το πως χειρίζονται τα έξοδα των δύο παιδιών του και τη διατροφή, που τέλος πάντων καταχωρείται έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Οι δηλώσεις του Μαραντίνη ήταν πολύ αναλυτικές σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα του (δείτε εδώ τι είπε) κάτι που μέχρι στιγμής προκάλεσε την αντίδραση τη Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το δικηγόρο της.

Την Πέμπτη 11/5 συγκεκριμένα ο δικηγόρος της παρουσιάστριας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει στη συνέχεια το λόγο δηλώνοντας:

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη

«Τους καταλαβαίνω και τους δύο γιατί ξέρω ότι και οι δύο είναι πολύ καλά παιδιά και εξαιρετικοί γονείς. Ρε Θοδωρή, όμως, να το πω τώρα μέσα από την καρδιά μου! Για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη χθες; Να το πω πολύ απλά.

Βλέπεις ότι η γυναίκα σου, η μητέρα των παιδιών σου, που ξέρω ότι την έχεις αγαπήσει, στον θάνατο της μητέρας της πέρασε η κοπέλα πολύ δύσκολα και ήσουν δίπλα της. Για ποιο λόγο να μπεις στη διαδικασία, που ξέρεις ότι κάνει εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο, εκτίθεται, είναι η μητέρα των παιδιών σου, είναι με τα παιδιά έχει περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα με την οικογένεια της...

Να μπεις σε μια διαδικασία να δώσεις δηλαδή μια συνέντευξη, να πεις τέτοιες προσωπικές λεπτομέρειες που να στεναχωρήσεις και την μητέρα των παιδιών σου αλλά και τα παιδάκια σου.

Και να πρέπει τώρα όλοι το Σαββατοκύριακο να δουν αν θα πει κάτι η Σίσσυ, που δεν θα πει προφανώς ή να απολογηθεί. Δεν είχε λόγο να το κάνει, γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής... Δύο παιδιά, επειδή τα γνωρίζω από την αρχή σαν ρεπόρτερ που ήμουν στον Όμορφο Κόσμο, που ερωτεύθηκαν πάρα πολύ, ο ένας βοήθησε τον άλλον, ανέβηκαν μαζί, είχαν κοινή πορεία και έκαναν τα παιδιά τους που είναι πάρα πολύ γλυκά και χαμηλών τόνων, δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό χθες ρε παιδιά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Χρηστίδου μετά την συνέντευξη του Μαραντίνη

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Happy Day του ALPHA και έκανε αποκαλύψεις, μεταφέροντας τις αποφάσεις που πήρε η παρουσιάστρια για το πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής.

Από την άλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την ψυχολογικά κατάσταση της παρουσιάστρια λέγοντας: «Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, κατάλαβα ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα βλέπε το θέμα αν θέλεις να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου λέει ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει "δεν είμαι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει"».

Και συμπλήρωσε μετά από λίγο: «Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει, “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία. Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολύ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν».