Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκαθαρίζει: «Ο δικαστής άκουσε τα παιδιά και...» - «Η Σίσσυ είναι στεναχωρημένη»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την συνέντευξη του Μαραντίνη που εξόργισε την παρουσιάστρια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκαθαρίζει: «Ο δικαστής άκουσε τα παιδιά και...» - «Η Σίσσυ είναι στεναχωρημένη»

Νέος κύκλος... διαφωνιών άνοιξε μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του πρώην σύζυγού αυτής, Θοδωρή Μαραντίνη, μετά την απόφαση του τραγουδιστή να εμφανιστεί το πρωί της Τετάρτης 10/5 live στην εκπομπή Πρωινό και να μιλήσει για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, την συνεπιμέλεια των παιδιών τους αλλά και τις οικονομικές τους καταστάσεις (δείτε εδώ όλη του την συνέντευξη).

Η πρώτη κίνηση της παρουσιάστριας ήταν το πρωί της Πέμπτης 11/5 να αποστείλει σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως θα κάνει αγωγή λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης (δείτε την εδώ) ενώ η δεύτερη ήταν να τοποθετηθεί δημόσια στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day, μέσω του δικηγόρου της, Δημήτρη Γίτσα.

Ο κ. Δημήτρης Γίτσας, λοιπόν, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης σχολίασε τα γεγονότα που οδήγησαν το πρώην ζευγάρι σε αυτή την κατάσταση.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Σίσσυς Χρηστίδου

«Δεν θέλω στην παρούσα φάση να μιλήσω για κάτι συγκεκριμένο. Στην χθεσινή συνέντευξη ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Η ρύθμιση των θεμάτων επικοινωνίας διατροφής και επιμέλειας των τέκνων γίνεται με το αρχικό συμφωνητικό και δυο δικαστικές αποφάσεις, αυτό είναι το πλαίσιο που τηρούμε και με αυτό προχωράμε. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι κάποιες κέρδισε και κάποιος έχασε, δεν είναι μια προσωπική αντιδικία αλλά αφορά τα τέκνα.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το εξής, με βάση τις δικαστικές αποφάσεις προκύπτει ότι οι δυο γονείς έχουν το ίδιο επίπεδο ζωής και με αυτό πορεύονται και συνεισφέρουν, επειδή είναι ισότιμοι, στις ανάγκες των τέκνων και στον παρόντα χρόνο δεν δίνεται συνεπιμέλεια στον κ. Μαραντίνη γιατί υπάρχουν διαφωνίες των γονέων. Με βάση το τελευταίο δικαστήριο είμαστε σε καθεστώς επιμέλειας της κα. Χρηστίδου. Ο δικαστής ζήτησε να ακροαστεί τα παιδιά, άκουσε τα παιδιά κι έβγαλε μια απόφαση. Δεν είμαστε ότι θα καταθέσουμε κάποια αγωγή, θα δούμε ποιες ενέργειες θα κάνουμε. Νομίζω ότι η κα. Χρηστίδου κάνει το καθήκον της σαν γονέας και θέλει το καλύτερο των παιδιών της. Το χρηματικό έχει λυθεί και προχωράει. Το ποσό αυτό αφορά τα τέκνα τους κι όχι την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο κάθε γονέας δίνει τα χρήματά του που πάνε στα παιδιά του, είναι σημαντικό να το σημειώσω αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά και κλείνοντας δήλωσε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι γνωστό ότι η άλλη πλευρά έχει κλιμακώνει την κατάσταση αυτή».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που μετά από συνομιλία της με την Σίσσυ ανέφερε: «Μίλησα μαζί της, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη, μου λέει δεν το πιστεύω ότι πρέπει να το ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά μου, ήταν αγχωμένη».