Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Σίσσυ Χρηστίδου στον Θοδωρή Μαραντίνη; - Η επίσημη ανακοίνωσή της

Η απάντησή της στην χθεσινή του συνέντευξη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Σίσσυ Χρηστίδου στον Θοδωρή Μαραντίνη; - Η επίσημη ανακοίνωσή της

Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, θέλησαν με μια επίσημη επιστολή να δημοσιοποιήσουν πως πλέον οι δρόμοι τους και η επί 13χρόνια κοινή τους πορεία παύει να ισχύει.

Οι πρώτοι μήνες του χωρισμού τους φαίνονταν ιδανικοί για ένα χωρισμένο ζευγάρι. Κοινά ταξίδια λόγω παιδιών, κοινές φωτογραφίες και likes... μέχρι πριν από λίγους μήνες που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πως οι δυο τους βρίσκονται στα δικαστήρια για την διατροφή και την συνεπιμέλεια των παιδιών τους (δείτε εδώ τους διαλόγους που ακούστηκαν στο δικαστήριο). Μετά την απόφαση του εισαγγελέα που έκρινε... ένοχο τον τραγουδιστή τα πράγματα φάνηκαν να μπήκαν σε μία τάξη μέχρι κι εχθές, το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5, που ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε να παραχωρήσει στην εκπομπή Πρωινό μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, κάτι που εξόργισε την παρουσιάστρια του Mega.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που απέστειλε ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου στα δημοσιογραφικά γραφεία το πρωί της Πέμπτης 11/5, η παρουσιάστρια θα κάνει αγωγή στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς πιστεύει πως η χθεσινή του συνέντευξη και πράγματα που ειπώθηκαν σε αυτή για εκείνη και την δικαστική τους διαμάχη την θίγουν (δείτε εδώ όλη την χθεσινή συνέντευξη του τραγουδιστή)...

Η επίσημη ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στα μέσα

«Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα.

Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις. Αποκορύφωμα η εμφάνισή του χθες, 10 Μαϊου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να τοποθετηθώ, ανατροφοδοτώντας μια εξαιρετικά δυσάρεστη για την οικογένειά μας κατάσταση, καθώς η σιωπή μου έχει βασικό σκοπό την προστασία των παιδιών αλλά και του ανθρώπου με τον οποίο μοιραστήκαμε 13 χρόνια κοινής ζωής και είναι πατέρας τους.

Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δεν χρειάζεται πανηγυρισμούς.

Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη. Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις.

Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους.

Στις οικογενειακές διαφορές δεν υπάρχει χαμένος και κερδισμένος. Αυτό που μένει είναι ένας μοναχικός, επίπονος αγώνας για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τα παιδιά και αυτό είναι η πρωταρχική μέριμνα.

Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας».

Σίσσυ Χρηστίδου

Διαβάστε επίσης: Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκαθαρίζει: «Ο δικαστής άκουσε τα παιδιά και...» - «Η Σίσσυ είναι στεναχωρημένη»! Οι πρώτες δηλώσεις μετά την συνέντευξη του Μαραντίνη που εξόργισε την παρουσιάστρια