Πιο αδύνατη από ποτέ με κορμί που ''κόβει'' την ανάσα - Η σπάνια εμφάνιση της Μαστροκώστα μετά το πρόβλημα της υγείας της

Που βρέθηκε το γνωστό μοντέλο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γωγώ Μαστροκώστα όσο και αν περνάει ο χρόνος παραμένει μια κούκλα και μάλιστα αυτό, που τη χαρακτηρίζει είναι πως δε σταματάει και δεν το βάζει κάτω παρά τις δυσκολίες, που μπορεί να έχει συναντήσει στη ζωή της.

Τελευταία η ίδια είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς τα φώτα δεν την εντόπιζαν όπως παλιά σε βραδινές και γενικότερα δημόσιες εξόδους! Μπορεί το πρόβλημα της υγείας της, που πέρασε έχοντας στο πλευρό της το Τραϊανό Δέλλα (δείτε εδώ τι συνέβη) να ήταν ένας από τους λόγους, που κοινώς ''χάθηκε''.

Μέσα από ένα stοry στο instagram έγινε γνωστό, πως το μοντέλο επέστρεψε στη γυμναστική, που τόσο αγαπάει, καθώς η Μαστοκώστα κάνει Pilates με την Ελένη Πετρουλάκη...με τη Γωγώ να έχει ένα σώμα σα να μην σταμάτησε να γυμνάζεται ποτέ!

Η νέα εμφάνιση της Γωγούς Μαστοκώστα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Λίγα λόγια για τη Μαστροκώστα

  • Η Γωγώ Μαστροκώστα γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1970 στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας και έχει ηλικία 51 ετών.
  • Έχει αποφοιτήσει από τη Γυμναστική Ακαδημία.
  • Το 1995, ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση ως γυμνάστρια μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την πρωινή εκπομπή "Μεταξύ μας".
  • Το 2007, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και κυκλοφόρησε το δικό της δίσκο με τίτλο "Αμαρτία".
  • Στις 28 Μαϊου 2010, παντρεύτηκε με τον ποδοσφαιριστή Τραϊανό Δέλλα και την ίδια μέρα βάφτισαν την κόρη τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους μετρούν 16 χρόνια κοινής πορείας και 12 χρόνια γάμου, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Μάϊο του 2010 και έχουν μαζί μια κόρη 12 ετών, τη Βικτώρια.