Στο νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα - Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα - Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας

Εξαφανισμένη είναι τον τελευταίο καιρό η Γωγώ Μαστροκώστα από τα social media αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που διαβάζουμε στο sportdog.gr, η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να κάνει Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο.

Κοντά της ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας που είναι βράχος και τη λατρεύει. Η Γωγώ ξεπέρασε στο παρελθόν τον καρκίνο και είχε μιλήσει δημόσια και με θάρρος για την δύσκολη περιπέτεια της, δείτε εδώ την συνέντευξή της.

Τα γενέθλια της Γωγώς πριν λίγους μήνες

Με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγους μήνες, η Γωγώ Μαστροκώστα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον αγαπημένο της σύζυγο, Τραϊανό Δέλλα για την έκπληξη που της έκανε για τα γενέθλιά της.

Το ζευγάρι μετράει 11 χρόνια γάμου και δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι αρκετές. Οι δυο τους αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις διακοπές τους και κάνουν ένα διάλειμμα μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Έτσι, ο Τραϊανός Δέλλας έφερε μία υπέροχη τούρτα για την αγαπημένη του σύζυγο και η ίδια δεν έκρυψε την συγκίνησή της, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του.

«Αυτό για μένα είναι ευτυχία…!!! Σε ευχαριστώ αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Γωγώ Μαστροκώστα στην ανάρτησή της.