«Θα κλάψω πραγματικά, συγκινούμαι πολύ» - Το πρόσωπο που έκανε το Γιώργο Καπουτζίδη να ''λυγίσει'' στον αέρα της ΕΡΤ

Δεν κρατήθηκε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα κλάψω πραγματικά, συγκινούμαι πολύ» - Το πρόσωπο που έκανε το Γιώργο Καπουτζίδη να ''λυγίσει'' στον αέρα της ΕΡΤ

Την Τρίτη 9/5 ολοκληρώθηκε ο Α' ημιτελικός της Eurovision με την ελληνική αποστολή να βάζει τα δυνατά της τόσο από τη μεριά του Victor Vernicos, όσο και από την παρουσίαση - αναμετάδοσης της βραδιάς στους δέκτες μας από τη Τζένη Μελιτά και τη Μαρία Κοζάκου.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως για χρόνια το δίδυμο της αναμετάδοσης ήταν η Κοζάκου με το Γιώργο Καπουτζίδη, με τον ίδιο να είναι καλεσμένος την Πέμπτη 11/5 στο ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' κάνοντας δηλώσεις για αποχή του από το διαγωνισμό μουσικής.

Δείτε επίσης: Eurovision 2023: Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη για την Τζένη Μελιτά και την Μαρία Κοζάρη

Μάλιστα, ο Καπουτζίδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή, όταν βγήκε σε live σύνδεση η Τζένη Μελιτά και η Μαρία Κοζάκου με τον ίδιο να δηλώνει:

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την παρουσία του στη Eurovision

«Θα κλάψω!!! Γειά σου Τζένη, γειά σου Μαρία μου! Είστε υπέροχες, πωπω θα κλάψω πραγματικά, συγκινούμαι πολύ. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε! Δεν κρατιέμαι, θέλω να το πω, Μαρία μου, σε αγαπώ πάρα πολύ, μου λείπεις πάρα πολύ, σε σκέφτομαι πολύ. Τζένη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σε ευχαριστώ σαν τηλεθεατής γι’ αυτό που άκουσα, γιατί άκουσα έναν άνθρωπο, που το κάνει με τόση χαρά αυτό το πράγμα και μου θύμισες τη δικιά μου τη χαρά που είχα κάποτε στη δικιά μου την πρώτη χρονιά. Και σαν φίλος θέλω να σε ευχαριστήσω επίσης γιατί κατάλαβα ότι η φίλη μου έπεσε σε πολύ καλά χέρια και είναι με έναν άνθρωπο, που περνάει πραγματικά καλά και είμαι διπλά χαρούμενος, διπλά ευχαριστώ έχω να σου πω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η απειρία της Μελίτα πήρε μαζί και την Κοζάκου»

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου στα αρνητικά σχόλια για Κοζάκου και Μελίτα:

«Εγώ παρ’ όλο που χάζευα λίγο, ήμουν ταυτόχρονα και στο Twitter. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια, αν και δεν είναι σωστές οι συγκρίσεις. Όμως, νιώθω ότι δεν ταίριαζαν και πολύ μεταξύ τους. Εμένα μου έκανε εντύπωση, ας πούμε, ότι δεν ανέφεραν αμέσως ότι η μία παρουσιάστρια φορούσε δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη.

Ειπώθηκε 40 λεπτά μετά. Η Σίλια Κριθαριώτη έχει ενημερώσει εδώ και 2 ημέρες ότι η παρουσιάστρια θα φοράει δικό της φόρεμα! Θέλω να είμαι δίκαιη. Η Τζένη Μελιτά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει με τον Φώτη. Όμως τη Μαρία Κοζάκου την παίρνει λίγο κακώς η μπάλα, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετική στην παρουσίαση. Μήπως χθες βράδυ την πήρε μαζί η απειρία της Τζένης;», παρατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου.