«Τέτοια αγωνία να μου βρουν όλοι δουλειά...» - Η ειρωνική απάντηση της Μαγγίρα για το μέλλον της στο Open

«Οι λεπτομέρειες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τέτοια αγωνία να μου βρουν όλοι δουλειά...» - Η ειρωνική απάντηση της Μαγγίρα για το μέλλον της στο Open

Η Μπέτυ Μαγγίρα ''πιάστηκε'' από την κάμερα του Πρωινό μας με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του Ποιος είναι πρωινιάτικα να προβάλλονται την Πέμπτη 11/5 με την ίδια να κάνει για πολλοστή φορά δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Γενικότερα είναι μια περίοδος, που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το, που θα κλείσουν τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ωστόσο γύρω από τη Μπέτυ Μαγγίρα γίνονται συνεχώς ερωτήσεις και υποθέσεις (δείτε εδώ τι θα κάνει η Μαρία Αντωνά του χρόνου).

Μάλιστα αυτή τη φορά θα λέγαμε, πως η Μαγγίρα ήταν ελαφρώς ενοχλημένη, αφού δεν ήταν πάλι σε θέση να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν μένει ή φεύγει από το Open του χρόνου!

Οι δηλώσεις της Μπέτυ Μαγγίρα για το μέλλον της στο Open

«Τέτοια αγωνία να μου βρουν όλοι δουλειά, ούτε γραφείο ευρέσεως εργασίας να ήσασταν, πραγματικά!. Έχω δουλειά παιδιά, είμαστε σε φάση δημιουργική, συζητήσεων. Πάντα υπάρχει θετικό κλίμα!

Θα δούμε...οι λεπτομέρειες, όταν έρθει η ώρα τους! Εγώ θα ήθελα να συνεχίσω με την ίδια ομάδα εννοείται και είμαι θετική ως προς αυτό, αλλά πρέπει να τα συζητήσουμε όλα, να τα βάλουμε κάτω, να τα αναλύσουμε..», απάντησε μεταξύ άλλων η Μπέτυ Μαγγίρα.

Σε αντίστοιχη ερώτηση είχε απαντήσει η Μαγγίρα πριν από λίγο καιρό

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον στον OPEN η Μαγγίρα απάντησε: «Καμία ανασφάλεια δεν αισθάνομαι, μιλάμε με το κανάλι γενικότερα και θα δούμε μετά το Πάσχα και θα τα βάλουμε εκ νέου κάτω».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Τζένη Μελιτά γενικότερα, όπως μου αρέσει και η Μαρία Κοζάκου γιατί έχουμε συμπέσει με τη Μαρία, όταν παρουσιάζαμε μαζί με την Ματθίλδη τη Eurovision και η Μαρία Κοζάκου ήταν στο ραδιόφωνο αντίστοιχα, την έχω ζήσει. Ξέρει πάρα πολύ καλά το περιεχόμενο και την ιστορία της Eurovision. Την αγαπάει την Τζένη Μελιτά και νομίζω θα πάνε τέλεια», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια του OPEN.