Με πολύχρωμες φόρμες στο νέο τους ταξίδι - Ολόκληρη γυναίκα η κόρη του Ρέμου & της Υβόννης Μπόσνιακ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος είναι γνωστό, πως το περισσότερο μέρος του χρόνου το περνάει σε εμφανίσεις, που κάνει μιας και το τραγούδι δεν είναι μόνο επάγγελμα για τον ίδιο, αλλά και κάτι παραπάνω...τρόπος ζωής!

Παράλληλα με την αδυναμία του αυτή έρχεται και η αγάπη για την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη μικρή τους κόρη, την Ελένη! Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε τον τραγουδιστή αν αποθεώνεται από την κόρη και τη γυναίκα του σε live, που κάνει (δείτε εδώ μαμά και κόρη σε συναυλία του Ρέμου).

Η απόδραση του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους

Αυτή τη φορά ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το Ρέμο με την Υβόνη και την Ελένη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μιας και η οικογένεια ετοιμαζόταν να φύγει από την Αθήνα για μία νέα απόδρασή τους.

Ρέμος - Υβόννη

Η αποκάλυψη του Ρέμου για την μικρή Ελένη

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είχε πει πρόσφατα, πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χιουμοριστικά ότι η κόρη του είναι «ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά».

Με αφορμή αυτό ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Η Ελένη έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα».