«Γιατί με κυνηγούσατε και με χτυπάγατε;» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Σκουλού και το bullying που δέχτηκε

Άκρως αποκαλυπτικός ο φωτογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γιατί με κυνηγούσατε και με χτυπάγατε;» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Σκουλού και το bullying που δέχτηκε

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 11/5 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με τον ίδιο να παραχωρεί πολύ εξομολογητικά δηλώσεις, τόσο για τη ζωή του, όσο και για την καριέρα του στην τηλεόραση και στη φωτογραφία.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο κριτής του My style rocks ξεχώρισαν οι δηλώσεις του για το bullying, που είχε δεχτεί και εκείνος σε μικρότερη ηλικία, όταν ο ίδιος ήταν στο σχολείο με τα λόγια του να σοκάρουν (δείτε εδώ το ατύχημα, που είχε πρόσφατα ο Σκουλός).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για το bullying

«Eπειδή είμαι καρβόγιαννος, ήμουν πάντα μελαμψός αν και βέρος Έλληνας. Το καλοκαίρι δεν βλέπομαι! Μαυρίζω και στον ύπνο μου... Μικρός δεχόμουν πολύ bullying για αυτό στο σχολείο. Γιατί με κυνηγούσατε και με χτυπάγατε στο διάλειμμα;» είπα σε έναν συμμαθητή μου μετά από χρόνια όταν τον συνάντησα τυχαία σε ένα μαγαζί. Παιδιά, δάκρυσε και μου ζήτησε συγγνώμη επειδή με θυμήθηκε», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Το ξέσπασμα του φωτογράφου για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει

«Ξέρω ότι πολλές φορές στην τηλεόραση πρέπει να μετράς τα λόγια σου γιατί ακόμα και το κόμμα και η τελεία παίζουν ρόλο. Έχουμε γίνει 10 εκατομμύρια δικαστές στην Ελλάδα και σε δείχνουν με το δάχτυλο. Το να λες την αλήθεια και να μη σε νοιάζει μέχρι το να καταριούνται τα παιδιά σου έχει τεράστια διαφορά.

Έχω δεχθεί χιλιάδες μηνύματα που να καταριούνται τα παιδιά μου. Αναρωτιόμουν γιατί δε λένε κάτι σε μένα και ασχολούνται με τα παιδάκια μου. Δε χρειάζεται αφορμή για να πούνε κάτι. Πολύς κόσμος το έχει πάθει. Σοκαρίστηκα με τον κόσμο. Λέω εντάξει, πες για μένα ό,τι θες, αλλά, τα παιδάκια μου τι σου φταίνε;» είχε πει ο Δημήτρης Σκουλός.